Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz: Tahir Bey ile de Şahin Bey ile de görüşüyorum

Başiskele Belediye Başkan adaylığını resmen duyuran Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz, KBB Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile görüşmeye devam ettiğini ifade etti.

Başiskele Belediye Başkan adaylığını

Yerel seçimlere 50 gün gibi kısa bir süre kaldı. Kocaeli’de en çok merak edilen ilçelerden birisi ise Başiskele ilçesi. Cumhur İttifakı seçimlere mevcut Belediye Başkanı Yasin Özlü ile yola devam etme kararı alırken önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı. Bugün Başiskele Yuvacık’ta bulunan bir kafede adaylığını resmen duyuran Ayaz, süreç hakkında bilgi verdi.

“İHRAÇ EDİLMEYİ BEKLEMİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile görüşmeye devam ettiğini ifade eden Ayaz, “Ben Tahir Bey ile Şahin bey ile de görüşüyorum görüşmeye devam edeceğim. Dostluk başka bir şey siyaset başka bir şey. Diğer partiler ile görüşmüyorlar mı? O insanlar bu şehrin insanı. Hem Tahir Bey hem Şahin Bey bu kentin değerleri. Ben Yasin Bey ile de görüşürüm. Bizim tercihlerimiz böyle. İhraç edilmeyi beklemiyorum. Partiye karşı, temsilcilerine karşı bir saygısızlığım olmadı” dedi.

Hüseyin Ayaz bağımsız aday: “Ya fethedeceğiz ya şehit olacağız”