Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz’ı İrfan Keskin çağırdı!

CHP Başiskele İlçe eski Başkanı İrfan Keskin’n açıklamasının ardından CHP’li gençlik kolları başkan yardımcısı Sefa Saral’dan açıklama geldi

CHP Başiskele İlçe eski

Bağımsız Başiskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “CHP Başiskele Eski İlçe Başkanı İrfan Keskin, CHP Başiskele Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sefa Saral, Yeniden Refah Partisi İl Yöneticisi Halil İbrahim Karadeniz, Bağımsız Başiskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’a desteklerini açıkladılar” sözlerine yer vermişti.

İRFAN KESKİN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bu paylaşımdan iki gün sonra yani dün, CHP Başiskele İlçe eski Başkanı İrfan Keskin bir açıklama yapmış ve “Hüseyin Ayaz’ın mahallemizde bulunan kafeyi ziyareti sırasında denk gelip sohbet ettik ve nezaketen fotoğraf çekme isteğini yerine getirdik” demişti.

DESTEĞİM SÜRÜYOR

İrfan Keskin’in bu sözlerini, CHP Başiskele Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sefa Saral yalanladı. Nokta Gazetesine konuşan Saral, “Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Ayaz’ın yaptığı ziyaret, spontane gelişen bir ziyaret değil. Ben kendisiyle çalışıyorum, desteğimi de devam ettiriyorum.

İRFAN KESKİN’İN AÇIKLAMASI DOĞRU DEĞİL

Bağımsız Başiskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ı davet eden CHP’nin eski ilçe başkanı İrfan Keskin’dir. Yaptığı açıklama gerçeği yansıtmıyor. Biz oraya davet üzerine gittik. Hüseyin Ayaz da davet üzerine gelmiştir” açıklamasında bulundu.