Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz’ın paylaşımına şok yorum!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Başiskele Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın Ramazan ayına dair yaptığı paylaşımın altına gelen yorum dikkat çekti. 

31 Mart'ta yapılacak olan

Yerel seçimlerde Başiskele Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Ayaz’ın “Bir zamanlar Başiskele’de Ramazan” yazısıyla yaptığı paylaşıma dikkat çekti. Ayaz’ın paylaşımına bir vatandaş “Rüşvet paralarla şov yapıyordunuz” diyerek tepki gösterdi.

“İNSAN İÇİNE BİLE ÇIKAMAZDIN”

Kasım Kıyar isimli vatandaş Ayaz’ın yaptığı paylaşımın altına; “Bu iftarların bütçesini kim karşılıyordu onu da yazaydın keşke. İftar çadırı mahallelerde olur garip guruba da faydalanır. Siz sahilde yapıyordunuz. Sahile dolmuş mu var, ancak özel arabası olanlar ulaşabilir, özel arabası olan da gariban değildir. Yani müteahhitlerden topladığınız rüşvet paralarıyla iftar adı altında şov yapıyordunuz, aynı zamanda o haram parayla muhtarları umreye gönderiyordunuz. Bunları unutmadık AYAZ bizi aptal yerine koyma. Şuan rakibi olmaya çalıştığın başkan senin arkanı toplamasaydı bırak aday olmayı insan içine bile çıkamazdın” ifadelerini kullandı.

“GÖREV YAPANLARIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?”

Orhan Yeşilkır ise Başiskele Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın paylaşımına Kasım Kıyar tebrik ederek, “Kasım kardeş seni kitabın orta yerinden konuştuğun için tebrik ederim. Dediklerin doğru eksik olan encümen olarak Hüseyin Ayaz dönemindeki görev yapanların hiç mi suçu yok? Bence bu kabahati maharet olarak reklamını yapan onlardan birkaçı idi hele umre haç işlerine akıl fikir ermiyor. Hangi para ile kimin parasıyla nereye gittiğinin farkında olmayan kişiler de hiç mi suç yok? Bu konuda tamam ayaz suçlu diğerleri çok mu masum. Hele bir de Elhamdulillah umremizde yaptık çok şükür diyenlere bizde bir şey demedik biz de kabahatliyiz babayiğit” sözlerine yer verdi.

Başiskele Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz’ın paylaşımı:

https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=360008303700615&external_log_id=e42c5ccb-af21-453c-acfd-2d6e0e73a571&q=hüseyin%20ayaz%20bir%20zamanlar&locale=tr_TR