Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Ayaz’la ilgili ilk kez konuştu!

Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Yasin Özlü, kendisine rakip olan önceki dönem Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile ilgili ilk kez değerlendirmelerde bulundu

Cumhur İttifakı Başiskele Belediye

Yerel seçime 4 gün gibi kısa bir süre kaldı. Kocaeli’de seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri Başiskele ilçesi. Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Nokta TV’de yayınlanan ‘Furkan Çalışkan ile Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın sorularını yanıtlayan Yasin Özlü, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“Temsil ettiğimiz üniformaya söyleniyor”

Önceki Dönem Başiskele Belediye Başkanı ve bu dönem seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak giren Hüseyin Ayaz’ın adaylığı ile ilgili Özlü ilk kez değerlendirmelerde bulundu. “Kimsenin demokratik hakkını engelleyemeyiz” diyen konuyu, “Siyasette herkes taleplerini ortaya koyar, iddiasını ortaya koyar. Millet de bu iddiaya ve 31 Pazar günü karşılık verecek. Kırgın mıyım? Meselelere kişisel bakmıyorum. Birçok konuyla yaşıyoruz. Birçok insanla karşılaşıyoruz. Belki bu insanların hiçbiri ile kendi hayatımın çizgisinde giden bir insan olsaydım, belediye başkanı olmasam karşılaşmayacaktım. Ve bu yaşadıklarımın birçoğunu yaşamayacaktım. Bunu kişiselleştirmiyorum. Hani askerde bir tabir vardır ya temsil ettiğimiz üniformaya söyleniyor sana söylenmiyor kafana takma. Ben hep böyle bakmaya çalıştım” sözleri ile değerlendirdi.

“KİMİN KİMİNLE YÜRÜDÜĞÜNÜ TARİH YAZIYOR”

Kişisel kırgınlıklara takılmadığını belirten Özlü, “Ben kişisel kırgınlıklara da takılmıyorum. Ona destek veren arkadaşlar da kırgın değilim. Biz kendimizi istediğimiz gibi ifade edememişiz ki onun orada bazı arkadaşlarımız var. Ona takılmıyorum. Cumhur İttifakı’nı, AK Parti’nin, bir davanın, bir duruşun, Cumhurbaşkanımızın adayıyım. Yani benim kimseyle böyle bir hesabım yok. Eğer o kişilerin bir hesabı varsa yarın kendi iç hesaplaşmalarında nerede durduğuna, kiminle yürüdüğüne, kimin kiminle yürüdüğünü tarih yazıyor.

“HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN”

Mevzu kişisel bir mevzu değil. 44 yaşında gidiyorum, 23 yıldır parti kurulduğundan beri partinin içindeyim. Yaşadığım ömrün bir fazlasını gençlik kollarından kalan bir süreçti. AK Parti’nin içinde geçirdim. Bana bir görev verildi. Görevimi yapıyorum. Bu makamı hak değil bir görev olarak görüyorum. Görevim biter. Bir başkası görevlendirir. O görevini yapar. Önce bizim partimiz görevlendiriyor. Sonra milletimiz aynı yönde tasdik ederse bu görevi yapıyoruz. Meselelere kişisel bakmam ben. Herkes için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Beş yılını değerlendirdi: Başiskele kent olabilir mi?

Zafer Mutlu’nun Karaosmanoğlu iddiaları: Memur görevlendirebilirim