Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Erol’dan ön seçim sonrası ilk açıklama: Hürriyet’e başarılar diliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi’nde genel merkezin aldığı karar sonrasında ön seçimin yapıldığı iki ilçeden birisi olan İzmit’te mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in adaylığı için delegeler karar kılmıştı. Aday adaylarından birisi olan Hüseyin Erol ön seçim sonrasında ilk kez konuştu. Erol, “Yaşadığım sürece, İzmit’e ve değerli hemşerilerime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel

CHP’de genel merkezin aldığı karar doğrultusunda ön seçimin yapıldığı İzmit’te mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yeniden aday oldu. CHP’deki ön seçimde aday adayları arasında bulunan Hüseyin Erol açıklama yaptı. Erol, Hürriyet’e başarı dilerken, yaşadığı sürece hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

“HÜRRİYET’E İÇTENLİKLE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Hüseyin Erol sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Uzun bir düşünce sürecinin ardından, 4 Aralık 2023 İzmit Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğumu duyurmuştum. 30 yıl boyunca kentine her alanda hizmet etmiş bir İzmit sevdalısı olarak, emeklerimi taçlandırmak ve hemşehrilerime daha fazla hizmette bulunmak için bu görevi varmam gereken bir hedef olarak belirlemiştim. Ancak 21 Ocak Pazartesi günü yapılan ön seçimlerde arzu ettiğim başarıyı elde edemedim. Bu durumu her şeyin hayırlısı olarak görüyorum ve Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e seçim sürecinde içtenlikle başarılar diliyorum” dedi.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Erol, hizmet etmeye devam edeceğini belirterek; “Yaşadığım sürece, İzmit’e ve değerli hemşerilerime hizmet etmeye devam edeceğim. Bu yolda bana olan desteğiniz, benim hiçbir makama değişilmeyecek bir zenginliktir. Bu vesile ile aday adaylığım sürecinde, başta ailem olmak üzere, benden desteklerini esirgemeyen, beni koruyup kollayan dostlarıma, parti üyelerimize, içeriklerimi sayısız kez paylaşan, beni İzmit’in Adayı olarak gören tüm hemşehrilerime, yazdıkları köşe yazıları ve hakkımda yaptıkları haberler ile beni binlerce kişiyle buluşturan değerli basın mensuplarına ve Medyanos Ajansı’na sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Her daim, İzmit için, İzmit’iz” sözlerine yer verdi.