Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Yılmaz: Herkes gördü… Bu lig zorlu geçecek

Belediye Derincespor’un başarılı file bekçisi Hüseyin Yılmaz, Nokta TV’ye yaptığı açıklamada Düzcespor ile oynanacak olan maçı da kazanmak istediklerini belirtti.

Belediye Derincespor’un başarılı file

SABIRLI OYNADIK, MEYVESİNİ DE ALDIK

Deneyimli file bekçisi kazanmak her zaman güzeldir dedi ve şu düşüncelere yer verdi: Sarıyer maçı bizim için iyi geçti. Sabırlı oynadık, meyvesini de aldık. Kalecilerin işi kurtarmaktır ve bunlar da normal şeyler. Bir şut pozisyonum vardı. Ekstra bir kurtarış olduğu için benim için de çok iyi oldu, bana da özgüven geldi. Benim de galibiyette katkım olduysa ne mutlu bana. İnşallah böyle de devam eder.

HERKES GÖRDÜ, BU LİG ÇOK ZORLU BİR LİG

Kazanmak her zaman güzeldir. İlk maç olduğu için galibiyetin önemi daha da fazlaydı. Hocalarımızı, arkadaşlarımızı, personellerimizi, taraftarımızı, herkesi 3 puandan ötürü tebrik ediyorum. Sezona galibiyetle başlamak motivasyon açısından da iyi oldu. Herkes gördü, lig zorlu geçecek. Sarıyer maçı bol mücadeleci ve aksiyonluydu. Diğer maçlarda da bu şekilde olacak. Zaten 2. Lig böyle bir lig.

DÜZCE’DEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH

Rakiplere de saygımız var. İnşallah elimizden geldiği kadar çok çalışıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Düzce’de zorlu bir maç bizi bekliyor. Deplasmandayız nihayetinde. Tüm arkadaşlarım da bizi nasıl bir rakibin beklediğinin farkında. İnşallah Düzce maçına da iyi hazırlanıp alnımızın akıyla o maçında kazanmak istiyoruz.