Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Huzurevi sakinlerine kolaylık: Gitmelerine gerek kalmadı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, vatandaşlara kolaylık olması açısından İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan adreste kimlik kartı başvuru alınması işlemi için Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret etti.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş,

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan adreste başvuru alınması uygulaması kapsamında Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Huzurevi’ni ziyarete ederek yeni kimlik kartı başvuruları alınan yaşlılarımızla bir araya geldi.

MEMNUN KALDILAR

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette huzurevi sakinlerinin kimlik kartı başvuruları İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser ve nüfus müdürlüğü personeli tarafından alındı. Uygulamadan son derece memnun kalan Huzurevi sakinleri, uygulamayı hayata geçirenlere ve Vali Aktaş’a teşekkür etti.

AÇIK OLACAK

Kimlik başvurusu işlemlerinin tamamlanmasının ardından Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Aktaş, sağlıklı ve uzun ömürler temenni etti. Vali Aktaş, Kocaeli’nde Yeni Kimlik Kartı’nın %95’ler seviyesinde olduğunu, İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerinin yılsonuna kadar Cumartesi günleri Saat 10.30 ile 15.00 arasında vatandaşlara açık olduğunu ve randevusuz işlem yapabileceklerini belirterek, vatandaşlara Kimlik Kartlarını yenilemeleri yönünde çağrıda bulundu.