Hyundai örnek olsun! Bu başarı işçinin diyerek 2 maaş ikramiye müjdesini verdiler

Hyundai işçisini sevindiren haber! Geçtiğimiz hafta 6 bin liradan 10 bin liraya çıkarılan alışveriş çekinin ardından şimdi de ikramiye müjdesi geldi

Hyundai örnek olsun! Bu başarı işçinin diyerek 2 maaş ikramiye müjdesini verdiler

Hiçbir sendikanın örgütlü olmadığı, kentimizin en büyük üretim merkezlerinden biri olan, 2.500 kişiyi aşkın çalışanı bulunan Hyundai’de işçiyi sevindiren bir haber geldi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Hyundai yönetimi tarafından işçilere yılşbaşında verilecek alışveriş çeki 6 bin liradan, 10 bin liraya yükseltilmişti. Fabrika işçisi bu haber nedeniyle mutlu olurken, şimdi Hyundai yönetiminden esaslı bir müjde geldi.

İŞÇİYİ SEVİNDİRDİ

Hyundai’de Başkan Sangsu Kim tarafından bugün tüm işçilere bir açıklama iletildi. Şirket hedeflerinin ulaşılması, 2023 yılında işçinin gösterdiği mücadele ile 242 bin 100 adet araç üretildiğine vurgu yapıldığı açıklamada Başkan Sangsu Kim, tüm işçilere teşekkür etti. Standartlardan ödün verilmeyeceğinin altını çizen Kim, işçi-yönetim arasındaki şeffaf iletişimin de süreceğine vurgu yaptı.

SİZİN MUTLULUĞUNUZ…

Açıklamanın son paragrafında ise Hyundai işçisine büyük bir müjde verildi. Hyundai’nin başarısının işçinin başarısı olduğunun altı çizilerek, “Sizlerin başarısı, şirketimizin başarısıdır. Dolayısıyla her birimizin mutluluğunu ön planda tutmayı hedefliyoruz. Şirketimizin imkanları çerçevesinde çalışanlarımıza destek olmaya her zaman öncelik veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sizlere verilen yıl başı çeki miktarını 10 bin TL’ye çıkardık.

2 MAAŞ İKRAMİYE MÜJDESİ

Bununla birlikte bu başarılarımızın yansıması olan bir güzel haberi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. 2023 yılında üretim ve satış hedeflerimize ulaşmamız sonucunda ortalama 2 maaş prim ödemesi yapacağız. Prim ödeme detaylarını İnsan ve Kültür Grubumuz sizlerle paylaşacaktır. Sözlerime son verirken sizlere ve değerli ailelerinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılda birlikte daha da güçlenerek, gelişimimizi sürdüreceğimize yürekten inanıyorum

Hyundai örnek olsun! Bu başarı işçinin diyerek 2 maaş ikramiye müjdesini verdiler - Resim : 1

Hyundai örnek olsun! Bu başarı işçinin diyerek 2 maaş ikramiye müjdesini verdiler - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ