Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Şirin Derince için bir kez daha başvuracak

Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapacak. Şirin başvurusunu Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Derince Belediye Başkan Yardımcısı

Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı olan İbrahim Şirin bir kez daha başvuru yapmaya hazırlanıyor. Derince Belediye Başkan Yardımcısı olan İbrahim Şirin aday adaylığı başvurusu için bugün görevinden istifa etti. Şirin Çarşamba günü saat 14.00’de Derince İlçe başkanlığına giderek başvuru evraklarını teslim edecek.

İBRAHİM ŞİRİN KİMDİR?

1976 yılında Derince Çınarlı Mahallesi’nde dünyaya geldi. İlkokulu Derince Çınarlı İlkokulu’nda, Orta Okulu Derince Seka Çocuk Dostları Orta Okulu’nda tamamladıktan sonra 1993 yılında İzmit Lisesini bitirdi. Lisans öğrenimini Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümünde tamamladı. AK Parti Teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görevlerde bulunduktan sonra 2014 yılında gerçekleşen kongrede AK Parti Derince İlçe Başkanlığına seçildi. İki dönem İlçe Başkanlığından sonra 30.11.2018 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek 31 Mart 2019 ‘da yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Derince Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 31 Mart 2019 ‘da yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve Siyasi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.