Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Şirin: Hayırlısı buymuş

Yerel seçimlerin ardından AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin mesaj yayınladı. Şirin mesajında vatandaşlara teşekkür dileklerini iletti. 

Yerel seçimlerin ardından AK

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin teşekkür mesajı yayınladı. Şirin mesajında; ” Demokrasiye, Milli İradeye ve halkımızın takdirine saygımız sonsuzdur” sözlerine yer verdi.

İbrahim Şirin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “‘2024 yılı Mahalli İdareler Seçimleri Derince’mize, kentimize, ülkemize hayırlı olsun. Demokrasiye, Milli İradeye ve halkımızın takdirine saygımız sonsuzdur. İki ay boyunca teşkilat mensuplarımızla, Cumhur İttifakı ortaklarımızla, uyum içerisinde özveriyle çalıştık, koşturduk, emek verdik. Allah hepsinden razı olsun. Canla başla çalışan gecesini gündüzüne katan, ailesinden işinden, gücünden fedakârlık yapan en tepeden en alta kadar tüm teşkilat mensuplarımıza, istişare kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, gayretle ve samimiyetle çalışan tüm yol ve dava arkadaşlarıma, fedakârlık, dua ve desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime, dostlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’ın yanı sıra tüm ilçe belediye başkanlarına da teşekkür eden Şirin; “Rabbim bizim için böyle takdir etmiş, hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepiniz haklarınızı helal edin inşallah. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum. Selam ve dualarımla” sözlerine yer verdi.