Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak Bir Deri Bir Kemik Kaldı! Meğer..

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in gün geçtikçe popülerliğini artıran kızı Dilan Çıtak Tatlıses bir deri bir kemik kaldı. Erdikçe eriyen şarkıcıyı görenler zayıflığın sırrını merak etti. Meğer..

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in

İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak Bir Deri Bir Kemik Kaldı! Meğer..

Türkiye’nin yakından tanıdığı, severek dinlediği isimlerden olan İbrahim Tatlıses popülerliğini koruyor. En az kendisi kadar dikkat çeken çocuklarının hayatı da milyonlar tarafından takip ediliyor. Şarkılarıyla gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’i görenler gözlerine inanamıyor. Bir deri bir kemik kaldığını görenler Dilan Çıtak’ın nasıl zayıfladığını merak ediyor. Peki, Dilan Çıtak ne oldu? İşte yanıtı..

DİLAN ÇITAK TATLISES NE YAPTI?

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Dilan Çıtak eridi bitti. Tatilde İstanbul’da olmayan şarkıcı bir yandan dinlendi bir yandan da fazla kilolara veda etti. Eskiye oranla bir hayli kilo verdiği görülen Dilan Çıtak Tatlıses’in kilo sırrı merak edildi. Müzisyen Levent Dörter ile evli olan Dilan Çıtak, “Her şeyin yolunda. Çok teşekkür ederim, çok zayıfladım olacak o kadar” dedi. Tatlıses’in zayıflığını bol yürüyüş ve spora borçlu olduğu da öğrenildi.

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak 2 Aralık 1989 İstanbul doğumlu. Tüm hayatı boyunca tıpkı İbrahim Tatlıses gibi müzikle iç içe bir yaşantısı oldu. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bıraktı ve piyano çalmaya devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

2011’de dil ve müzik eğitimi için Amerika’ya gitti. Çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye’ye dönüş yaptı. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam etti. Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Dilan Çıtak’ın annesi 90’lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile kısa süreli ilişki yaşayan Işıl Çıtak’tır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk dizileri yurtdışında rağbet görmeye
Sıradaki Haber İspanya’da yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” en çok izlenen Türk dizisi oldu!