İbrahim Tatlıses Seçim Yüzü Gülmeyince Nikah Kararı Geldi! 7 Çocuk Babası İbrahim Tatlıses Kiminle Evleniyor? Tüm Bekarlara Selam Olsun..

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses flaş haber geldi. AK Parti taraftarı olduğu bilinen İbrahim Tatlıses seçimlerin ardından siyaseti bir kenara bırakıp evlilik müjdesi verdi. Sosyal medya hesabından "Seçimi kaybettim evleniyorum" deyince olanlar oldu. Peki, İbrahim Tatlıses kiminle evleniyor? İşte yanıtı..

İbrahim Tatlıses Seçim Yüzü Gülmeyince Nikah Kararı Geldi! 7 Çocuk Babası İbrahim Tatlıses Kiminle Evleniyor? Tüm Bekarlara Selam Olsun..

Milyonların sevdiği ünlü türkücü İbrahim Tatlıses magazin dünyasını ayağa kaldırdı. 1952 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen sanatçı İbrahim Tatlıses sesi keşfedilince zaman içinde Tatlı olan soyadını Tatlıses olarak değiştirdi. Yedi çocuklu fakir bir ailenin çocuğuyken şimdilerde İmparator lakabı alan İbrahim Tatlıses bir kez daha evlilik sinyali verdi. AK Parti taraftarı olduğu bilinen İbrahim Tatlıses seçim kaybedince bir kez daha nikah masasına oturacağını söyledi. Peki, İbrahim Tatlıses kiminle evleniyor? İbrahim Tatlıses kaç kere evlendi? İşte merak edilen İbrahim Tatlıses evlilikleri..

İBRAHİM TATLISES KİMİNLE EVLENİYOR?

İbrahim Tatlıses kiminle evleniyor henüz bilinmiyor. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimleri sona erdi. AK Parti Türkiye genelinde yıkıma uğradı. 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde halktan veto yiyen AK Parti sarısı ardından Türkiye haritası CHP kırmızısına döndü. Yerel seçimlere damga vuran CHP oy oranını yükseltti. İktidarın kalesi olarak bilinen birçok ilde yönetim CHP'ye geçti. Seçimlerin ardından koyu bir AK Parti fanatiği olduğu bilinen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses seçimden yüzü gülmeyince evleneceğini açıkladı. Daha önce 4 defa AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan İbrahim Tatlıses Instagram hesabından, "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum" dedi.

İbrahim Tatlıses Seçim Yüzü Gülmeyince Nikah Kararı Geldi! 7 Çocuk Babası İbrahim Tatlıses Kiminle Evleniyor? Tüm Bekarlara Selam Olsun.. - Resim : 1

İBRAHİM TATLISES KAÇ KEZ EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses kaç kez evlendi ünlü türkücü ilk evliliğini Adalet Tatlı ile yaptı. Bu evlilikten Ahmet, Gülden ve Gülşen adında üç çocuğu var.

Ardından ünlü oyuncu Perihan Savaş ile birlikteliğinden Melek Zübeyde adında bir kızı dünyaya geldi.

Işıl Çıtak'tan evlilik dışı dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses yıllar sonra kızını kabul etti.

Derya Tuna ile olan ilişkisinde tüm Türkiye'nin tanıdığı İdo isimli oğlu dünyaya geldi.

En son evliliğini Ayşegül Yıldız ile yapan İbrahim Tatlıses'in bu evlilikten Elif Ada ismindeki kızı dünyaya geldi. İbrahim Tatlıses Elif Ada ile birlikte 7. kez baba oldu.

İBRAHİM TATLISES INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN