İddiaları beğendi! AK Parti adayını yalnız mı bırakıyor?

BBP Dilovası ilçe Eski Başkanı Atilla Bahçe, AK Parti teşkilatlarının belediye başkan adayı Ramazan Ömeroğlu’nu yalnız bıraktığını ifade etti. Başkan Adayı Ömeroğlu ise, Bahçe’nin paylaşımını beğendi.

İddiaları beğendi! AK Parti adayını yalnız mı bırakıyor?

Yerel seçimlere 50 gün gibi kısa bir süre kala siyasi arena hareketleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu adaylarını açıklayan AK Parti Kocaeli teşkilatı, 4 belediyede değişim kararı aldı. Değişim kararı alınan belediyelerden biri Dilovası Belediyesi oldu. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti’nin Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak Ramazan Ömeroğlu’nun elini kaldırdı.

YALNIZ BIRAKILIYOR İDDİALARI

Ömeroğlu’nun aday gösterilmesi sonrası teşkilatın tutumu merak konusu oldu. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının aday gösterilen Ömeroğlu’na destek vermediği iddia ediliyordu. Cumhur İttifakı ortaklarından BBP’nin Dilovası eski İlçe Başkanı Atilla Bahçe, iddiaları destekler nitelikte bir paylaşım yaptı. Ömeroğlu’nun en kuvvetli aday olduğunu ifade eden Bahçe, ilçe teşkilatının Ömeroğlu’nu yalnız bıraktığını ifade etti.

PAYLAŞIMI BEĞENDİ

Paylaşımda en çok dikkat çeken unsurlardan biri ise Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu’nun, Bahçe’nin paylaşımını beğenmesi oldu. “Hiç Fark ettiniz mi siz de?” sorusunu sorarak paylaşım yapan Bahçe şu ifadeleri kullandı; Dilovası Ak parti teşkilatı mensubu olan arkadaşlar? Mevcut seçilmiş Belediye Başkanı Adayı Sayın Ramazan Ömeroğlu’nu hiçbir şekilde herhangi bir paylaşımını paylaşmıyorlar neden? (Not; ilçe Başkanı, mevcut Belediye Başkanı ve birkaç kişi hariç ) ve bence bana göre en doğru Aday sayın Ramazan Ömeroğlu’dur ve Allah nasip ederse benim oyum sayın Ömeroğlu Başkana. Tam destek inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ