Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘İhanet’ iddiaları Yasmin Erbil’i etkilemedi! Sevgilisini desteklediği anları arka arkaya paylaştı! Yiğit Poyraz’ın…

Dominik’te Survivor mücadelesi veren Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde ileri sürülen ihanet iddialarının ardından yeni paylaşımlarda bulundu. Erbil’in Survivor paylaşımları, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü. İşte ayrıntılar…

Dominik’te Survivor mücadelesi veren

Reyting rekorlarını alt üst eden fenomen yarışma programı Survivor’ın bu sezonunda da performans sergilemeye devam eden Yiğit Poyraz, kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Şu sıralar mavi takımda başarılı yarışlara imza atarak sevenlerini mutlu eden Poyraz, ayrıca Yasmin Erbil ile yaşadığı aş ile de gündemde kalıyor.

Bir yılı aşkın süredir Poyraz ile aşk yaşayan ve zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı samimi aşk pozları ile gündeme gelen Yasmin Erbil, sevgilisini Dominik’e uğurladığı günden bu yana ekran başından ayrılmıyor. Poyraz’a olan desteğini Survivor paylaşımları ile sürdüren Erbil, geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan bir görüntünün ardından birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından göz hapsine alınmıştı. Poyraz’ın bir yarış esnasında Aleyna Kalaycıoğlu’na baktığı ileri sürülürken Erbil o iddialardan etkilenmediğini ve sevgilisine duyduğu güvenin devam ettiğini bir kez daha kanıtladı.

DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan ve son dönemlerde Yiğit Poyraz ile yaşadığı aşk ile de dikkatleri üzerine çeken Yasmin Erbil, son olarak Survivor paylaşımları ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Survivor’ın yayınlanan yeni bölümünde sevgilisinin Aleyna Kalaycıoğlu’na baktığı ileri sürülmüş olmasına rağmen ilişkisinin arkasında duran Yasmin Erbil, dün akşam yeni bölüm için ekran başında yerini aldı. Erbil, Survivor’ın yeni bölümünü izlediği o anları Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladı.

AVUKATIN AÇIKLAMASINI PAYLAŞMIŞTI

Yiğit Poyraz- Aleyna Kalaycıoğlu iddialarının ardından Poyraz ailesinin avukatından yazılı bir açıklama gelmişti. Çıkan asılsız haberler ile Poyraz’ın kariyerinin zedelenmeye çalışıldığını savunan avukatın yazılı açıklaması, Yasmin Erbil tarafından da Instagram aracılığı ile paylaşılmıştı. Erbil böylelikle sevgilisine duyduğu güvenin zedelenmediğini bir kez daha gözler önüne sermişti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!