İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık!

İstanbul’dan İncirlik Üssüne doğru yola çıkan İHH yetkilileri Kocaeli’de verdiği molada basın açıklaması yaptı. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Mavi Marmara ile Türkiye’yi İsrail’den kurtardıklarını ifade etti.

İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık!

İsrail’in Gazze’deki saldırılarına tepki olarak İHH İnsani Yardım Vakfı, tüm araçlarıyla ABD’nin Adana’da bulunan İncirlik Üssü’ne gideceğini açıkladı. Vakfın Fatih’te bulunan genel merkezinde basın açıklaması yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, güzergah boyunca çeşitli aralıklarla açıklama yapacaklarını ifade etmişti. İstanbul’dan harekete geçen İHH Konvoyu bugün Kocaeli’de mola verdi. Cuma Namazını Kocaeli Kongre Merkezi'nin bahçesinde kılan İHH heyeti burada basın açıklaması gerçekleştirdi.

“YA GAZİ YA ŞEHİT OLACAĞIZ”

Basın açıklamasını İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım gerçekleştirdi. Yıldırım açıklamasında, “Şunu çok iyi biliyoruz Amerika'nın hedefi Türkiye. Bu savaşın hedefi de Türkiye. Hedef dünya Yahudilerini getirip getirip Gazze'ye yerleştirmek, orayı Filistinlilerden arındırmak, YPG'ye kurduracakları o alanda İsrail'i Türkiye'ye sınır yapıp oradan da Arzu Mevud olarak Türkiye'nin topraklarına girmek. Gazze'de bizim toprağımız doğal olarak ya gazi olacağız, ya şehit olacağız. Sen daha az sayıda olan Hamas'ı geçemiyorsun. Bir de utanmadan buralara üstlerini kurup Türkiye'yi işgal etmeyi düşünüyorsun.

İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık! - Resim : 1

“BİZ İSTERSEK ORAYI KAPATIRIZ”

Türkiye'nin etrafına bakın utanmadan. Amerika üslerini çoğaltmış. Dünyada sekiz yüz tane Amerika üssü var dünyanın her tarafına fitne götürüyor. Bu üslerde yüz altmış bin tane askeri var. Harcadığı paranın haddi hesabı yok. Biz şimdi neden İncirlik'e gidiyoruz gidiyoruz. Biz çok iyi biliyoruz ki buralardan istihbarat desteği veriyorsun İsrail'e. Biz istersek orayı kapatırız. Bunu bilin. Ateşkeş olursa ona göre bir tavrımız olacak yani binlerce insan oraya bugün de gideriz, yarın da gideriz.

İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık! - Resim : 2

“YUNANİSTAN’A ÇAĞRI”

Ama unutmayın, bizim hedefimiz İncirlik değil. İncirlik'i hedef almak küçüklüktür. Biz sekiz yüz tane Amerika'nın üstüne hedef alıyoruz. Ben buradan Yunanistan'a sesleniyorum. Türkiye'yle bir hesabın varsa masaya gel otur bunu konuşalım. Halklar olarak konuşuyoruz siz de devletler olarak konuşun. Ama bu Amerika'ya ne diye topraklarını açıyorsun? Bence Türkiye'le bir gölge oluştur. Bu Amerika'yı buradan gönder. Kendi hesabınız kendiniz yapın. Amerika bak Yunanistan'ı, Türkiye'yi, Türkiye'yi, Yunanistan'a kışkırtıyor.

İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık! - Resim : 3

“ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞINI NETANYAHU ÇIKARIYOR”

Siz Amerika'yı köleleştirdiniz. Siyonist bir yapı kurdunuz. Allah'ın izniyle Amerika halkı da özgürleşecek. Bu rüzgar bu eylemsellik Amerika halkını uyandıracak. Avrupa halkını uyandıracak. Ya Almanya'da yirmiye yakın Amerika üssü var. Almanya tutsak. Fransa'da, İtalya'da buraları hep tutsak. Türkiye'de sekiz tane var. İkinci Dünya Savaşı'nı Hitler çıkardıysa üçüncü dünya savaşında bunlar çıkarıyor. Netanyahu çıkarıyor. Netanyahu aslında bir Hitler'dir.

İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık! - Resim : 4

“ÜMİT ÖZDAĞ’I UNUTMAYACAĞIZ”

Kime güveniyorsunuz? Zafer Partisi Başkanı Ümit Güveniyorsunuz? CIA ve MOSSAD ajanlarını çok iyi biliyoruz. Ümit'i de unutmayacağız. Sizin bu hoyratlığınızı da unutmayacağız. Sosyal medyanızda yazıyorsunuz. Bunların hepsinin hesabı size sorulur. Çocuk öldürenler katildir. Savcılara buradan sesleniyorum. Çocuk öldürenleri savunanlara niye dosya hazırlamıyorsunuz? Sosyal medyayı da mı takip etmiyorsunuz? Katilleri, hesaba mı çekemiyorsunuz? Ben size daha ne diye bağırayım? Bunların hepsi görülecek Hazırlanmayan savcılar da bugün bu tarihten sonra yüzler önüne eğilerek yaşayacak.

İHH İncirlik yolunda; Türkiye’yi İsrail’den kurtardık! - Resim : 5

“TÜRKİYE’Yİ İSRAİL’DEN KURTARTIK”

Cesur olan kazanır. Şimdi birinci konvoyumuz Mısır'a gitti, kapıları açtı. Şimdi bana diyorlar ki neden Adana'ya gidiyorsun? Bu konvoy ne işe yarayacak? Yaptıklarımız ve sonucu bu konvoyu ne işe yarayacağını gösterecek. İkinci Konvoyumuz Mavi Marmaraydı. Mavi Marmaray dediler giremezsiniz. Ne yaptık? Daha büyük bir şey yaptık. Türkiye'yi İsrail'den kurtardık. Türkiye heronlardan kurtuldu. Türkiye bağımsız silah sanayini kurdu. Türkiye ayağa kalktı. Bu Karabağ nasıl alındı? Olsaydı Karabağ alınır mıydı? İsrail ve mahkum olsaydık bir tane silahımız olmazdı be. Onun için Mavi Marmara'ya laf vuranlar çarpılır” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ