Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhsaniye’de GÜNEŞ açtı! “0-4”

1. Amatör Lig’de haftanın skoru merakla beklenen mücadelesinde Kocaeli Güneşspor deplasmanda İhsaniyespor’u 4-0 mağlup etti.

1. Amatör Lig’de haftanın

90 DAKİKA HARİKA FUTBOL

1. Amatör Lig’in en sert grubu olarak görülen A Grubu’nda haftanın maçı İhsaniye Stadı’nda oynandı. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takım İhsaniyespor ile Kocaeli Güneşspor arasındaki maçta Kocaeli Güneşspor harika bir futbol ortaya koydu ve güçlü rakibini 4-0 mağlup ederek 3 maç sonunda puanını 7’ye çıkardı. İlk iki maçını kazanan İhsaniye’nin bileği ilk kez bükülmüş oldu.

MAÇIN YILDIZI NİHAT SONSÖZ’DÜ

Mücadeleye Kocaeli Güneş çok iyi başladı. 7’de maçın tartışmasız yıldızı Nihat 2 kişiyi geçip ceza sahası çizgisinden şut çekti. İhsaniye kalecisi Yusufcan Duru havada resmen uzayıp çataldan çeldiği topu kornere gönderdi. 14’te bu kez Numan-Ferdi-Nihat üçgeninden en son topla buluşan Nihat çok etkili bir şut çıkardı ancak kaleci Yusufcan Duru yine inanılmaz bir kurtarışa imza attı.

GOL “GELİYORUM” DEDİ

Numan, 18’de sıfıra kadar çalımlarla indi topu geriye çıkardı, Samet’in şutunda kaleci yine topu çıkaran isim oldu. Yoğun baskı sonucunda gol geliyorum diyordu. 35’te Ferdi sol çaprazdan son çizgiye kadar indi, Nihat’a pas verdi, Nihat önündeki 2 kişiyi çalımlayıp uzak köşeye topu gönderdi ve fileleri buldu. “0-1”

SAMET İLK YARININ SKORUNU BELİRLEDİ

42’de Nihat çalışmalarla rakiplerini geçti ve Ferdi’ye pas verdi. Ferdi de bu ikramı geri çevirmedi ve farkı 2’ye çıkaran gole imzasını attı. İlk yarının son anlarında Ferdi kendi yarı sahasından aldığı topla 2 kişiyi geçip orta sahadan iki stoperin arasına inanılmaz bir pas attı, Samet de araya müthiş girip skoru 3-0.

İHSANİYE ÇİM ZEMİNDE ZORLANDI

İlk yarı Kocaeli Güneşspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da Güneş’in etkili olduğu görüldü. 50’de Nihat topu getirdi ve Numan’a pas verdi, Numan da topa çok iyi vurarak skoru 4-0’a getirdi. Özel futbolculara sahip olan İhsaniyespor’un özellikle çim sahada zorlandığı dikkatlerden kaçmazken maçın son bölümlerinden oyundan düşmesi dikkatlerden kaçmadı.

DÜELLO KARATE’NİN

Haftanın yine dikkat çeken maçlarından birisi de Körfez’de oynandı. İki iddialı takımın mücadelesinde Tütünçiftlik, Darıca Martı’yı tek golle geçti. Derince Birlik deplasmanda Gölcük Kardeniz’i 2-0 ile geçti. Pelitli Gençlerbirliği sezona istediği gibi giremeyen Köseköy Ateş’i 4-0 mağlup ederken gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Karatepe Gençlerbirliği genç kadrosu ile dikkat çeken İzmit Yahya Kaptan’ı 3-2 mağlup etti.

LİDER TÜTÜNÇİFTLİK

Bu skorların ardından 3’te 3 yapan Tütünçiftlik liderlik koltuğuna oturdu. Kocaeli Güneş 7 puanla ikinci, İhsaniye ile Karatepe de 6’şar puan ile 3 ve 4. sırada yer alıyor. 5. Pelitli’nin 5 ve 6. Derince Birlik ise 4 puanda. Darıca Kültür ve Martı ile Anadolu 1071’in 3’er puanı bulunurken Gölcük Karadeniz, İzmit Yahya Kaptan ile Köseköy Ateş’in puanı bulunmuyor. Bu grupta dördüncü hafta maçları çarşamba günü oynanacak.