Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtiyaç kredisinde böylesi ne görüldü ne duyuldu: O banka yüzde 2.79 faizle kredi dağıtıyor! Üstelik 3 ay ertelemeli…

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere müjdeli haber TEB’den geldi. TEB, faiz oranını 2.79’a çekti. Bu sayede nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilirsiniz. İşte detaylar…

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere

Son zamanlarda pek çok kişi nakit ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekiyor. Bu nedenle bankalara ihtiyaç kredisi için yapılan başvuru sayısı da artıyor. Ancak bankaların faiz oranları son zamanlarda ciddi anlamda yükseldi. Faiz oranlarının yükselmesi nedeniyle çektiği krediyi geri ödeyemeyen pek çok kişi bulunuyor.

İhtiyaç kredisi kampanyaları düzenleyen bankalar, düzenledikleri kampanyalarda faiz oranlarını daha düşük tutuyor. Bu sayede ihtiyaç kredisi geri ödemelerini yapmak daha kolay hale gelir. İhtiyaç kredilerinde avantajlı kampanya seçenekleri sunan bankalardan biri TEB’dir. TEB, 10 bin TL krediyi yüzde 2.79 faizle veriyor.

10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİNDE 36 AY VADE FIRSATI

TEB, 10 bin TL ihtiyaç kredisi ile tüketicilere avantaj sağlıyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 10 bin TL’nin 36 ay vadeli olarak verileceği açıklandı. Dileyenler, taksit sayısını daha az olacak şekilde belirleyebilir. Kredinin faiz oranı %2.79 olarak açıklandı.

36 ay vadeli kredide toplam faiz oranı 8.067,52 TL’dir. Aylık taksit tutarı 501,88 TL olarak uygulanır. Toplam ödeme tutarı 18.125,18 TL’dir. Kredinin yıllık maliyet oranı %54,07’dir. Tahsis ücreti olarak 58 TL alınır.

ÜÇ AY ERTELEME OLANAĞI SUNULUYOR

TEB kredisi için üç ay erteleme fırsatı sunuluyor. Böylece kredi taksitlerini daha geç bir tarihte ödemeye başlayabilirsiniz. Krediden yararlanmak isteyenler, bankanın internet sitesinden başvuru yapabilir. Bunun yanı sıra bankanın mobil şubesi üzerinden de başvuru yapılması mümkündür. Başvuran kişilerin kredi notuna ve gelir durumuna bakılır. Banka gerekli koşulları sağlayan kişilerin kredi kullanmasına onay verir.

TEB kredisi kullananların geri ödemeleri düzenli olarak yapması gerekir. Kredi geri ödemeleri düzenli olarak yapılmadığı takdirde borca faiz işler. Aynı zamanda icra takibi sürecinin başlaması da söz konusu olur. Bu nedenle gelir durumunuza uygun tutarda kredi çekmeniz gerekir. Böylece geri ödemeleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz.