İki kız elektrikli motosiklet çalarken yakalandı!

Esenyurt'un Talatpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir iş yerinin önüne gelen üç kişi, elektrikli motosikleti çalmak istedi.

İki kız elektrikli motosiklet çalarken yakalandı!

Direksiyon kilidini kıran bir şahıs motosiklete binerken, diğer iki şahıs ise motosikleti iterek götürmeye çalıştı. Ancak çevredeki esnafların müdahalesiyle kaçan şahısların o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

ÇALMAYA ÇALIŞTILAR

Olay, Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletli üç kişi, bir iş yerinin önünde etrafta dolaşmaya başladı. Kısa bir süre sonra, iki kişi motosikletin yanına giderek çalmaya çalıştı. Direksiyon kilidi kırıldıktan sonra, diğer şahıs motosiklete binerek kaçmaya çalıştı. Ancak iş yerinin sahibi Gültekin Soylu, güvenlik kamerasından durumu fark ederek dışarı çıktı. Şüphelilerin kaçmaya çalıştığını gören Soylu, "Ne yapıyorsunuz siz?" diyerek müdahale etti. Bu müdahale üzerine şüpheliler motosikleti bırakarak kaçtı. İki kişi yanlarına gelen başka bir motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ