Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkizler Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

İkizler erkeğinin aşk hayatı oldukça karmaşıktır. Ne istediğini bilmesine karşın kararlarını hızlı bir şekilde değiştirebilir. Bu durum ise partnerinin zorlanmasına neden olabilir.

İkizler erkeğinin aşk hayatı

İkizler erkeğinin aşk hayatı ikizler kadını ile benzerlik gösteriyor. Farklı noktalarda ikizler kadını ve erkeği birbirinden ayrılmaktadır. Örneğin ikizler erkeği ilişkisinde bağımsızlığı daha ön planda tutar, kendisine karıştırılmasını ve hayatının içerisine girilmesinden rahatsızlık duyar. Ancak ikizler kadını kendisinin izin verdiği kadar hayatına müdahil olunmasına karşı çıkmamaktadır.

İkizler Erkeği Nasıl Aşk Yaşar?

İkizler erkeğinin yaşadığı aşkın duygusal esnekliğe sahip olması gerekir. İkizler erkeği, zihinsel ve duygusal olarak yoğun duygular hisseden bir burçtur. Dolayısı ile bu yoğunluğa adapte olacak bir burç bekler karşısında duygusal derinlik araması ve bu derinliğin ağırlığının kaldırılması ilişkide son derece önemlidir. İkizler erkeği olabildiğince mantıklı ilişkiler yürütür. Duyguları ön planda olmasına karşın çoğunlukla mantığı ile hareket etmektedir.

İkizler Erkeği Duygusal Olur Mu?

İkizler erkeği duygusal burçlardan biridir ancak duygusal olduğunu dışarıya yansıtmayı tercih etmez. En küçük konularda dahi kalbi kırılsa bile bunu dışarıya yansıtmaktan çekilir. Duygularını dışarıya göstermekten çekinen ve aynı zamanda ilişkilerinde de bu sebeple zorluklarıyla karşılaşan bir burçtur. İkizler erkeği duygusaldır ancak duygularını anlatmakta güçlük çeker. Özellikle genç yaşlardaki ikizler erkeklerinin duygularını anlatabilmeleri için zaman geçmesi gerekir.

İkizler Erkeği Hangi Burçlar ile Uyumlu İlişki Yaşar?

İkizler erkeği bazı burçlar ile başarılı ilişkiler yaşayabilmektedir. Bu burçlar arasında ateş grubu hava grubu ve aynı zamanda su grubu yer alır. Su grubundaki yengeç ve akrep ikizler erkeği ile başarılı bir ilişki yaşayacaktır. Ancak balık kadınının ikizler erkeği ile anlaşması bazı dönemlerde zor olabilir. Bunun yanı sıra hava burçları arasında bulunan kova ve terazi de ikizler erkeği ile başarılı bir ilişki yaşayabilir. Ancak terazi ikizler erkeği ile yaşadığı ilişkide denge problemleri ile karşılaşacaktır. Bu ise ilişkinin zorlaşmasına neden olabilir.

İkizler Erkeği Ateş Burçları ile Duygusal İlişki Yaşar Mı?

İkizler erkeği ateş burçları arasında bulunan koç kadını aslan kadını ve yer kadını ile uyumlu olabilir. Bu burçlar son derece enerjik, bir macera düşkündür ve değişkenliği severler. Ancak koç kadını ile ikizler erkeği arasında iletişime bağlı problemler yaşanabilir. Koç kadını genellikle hemen harekete geçmek isteyen ve karar verirken zorlanan bir burçtur.

İkizler erkeği ise ayakları yere sağlam basan burçlar ile birlikte olmak ister. Ateş grubundan aslan burcuyla ikizler erkeği iyi bir ilişki yaşayabilir. Aslan kadınının ayaklarının yere sağlam basması ve kendisinden emin olması ilişkinin yürütülmesini sağlar. İkizler erkeği ile aslan kadını başarılı ve düzenli bir duygusal ilişki ve bağ kurabilir.