Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkizler Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Değişken yapısıyla ön plana çıkan ikizler erkeği bir kadında ne gibi özellikler arar? İkizler erkeğini etkilemek isteyen kadınlar bunları mutlaka yapmalı.

Değişken yapısıyla ön plana

İkizler erkeği her ne kadar değişken yapısıyla ön plana çıksa da birden çok olumlu özelliği de vardır. Ondan çok iyi arkadaş olur. Ayrıca konuşkan bir yapıya sahip olduğu için etrafındaki kişilerle çok iyi anlaşır.

İkizler erkeği, kin tutmayan bir yapıya sahiptir. Hata yapsanız bile sizi affeder. Sık sık hayal kırıklıkları yaşasa da kolay bir şekilde ayağa kalkmayı bilir. Olumsuz özellikleri arasında çabuk sıkılması vardır. Onu eğlendirecek bir şeyler yapmak, her zaman mümkün olmayabilir.

Bulduğunuz Her Fırsatı Değerlendirin

İkizler erkeği her zaman aynı mekânda takılmayı ve aynı yerlere gitmeyi sevmez. Onunla flört etmek için hızlı hareket etmeli ve bulduğunuz fırsatı hemen değerlendirmelisiniz. Gerekirse randevu talebinde bulunabilir ve bir yerlerde vakit geçirmeyi teklif edebilirsiniz. Böylece ilişkiyi başlatmak için uygun bir ortam kolayca yaratılır.

Ona Eğlenceli Sürprizler Yapın

İkizler erkeğinin ilgisi kolay bir şekilde dağılır. Ona ilgisini çekecek teklifler sunmazsanız sizden hızlıca uzaklaşır. Tiyatro, film, resim sergisi gibi aktivitelere ikizler erkeğini davet ettiğiniz takdirde sizinle seve seve gelecektir. Rutinleri geride bırakarak böyle hoş sürprizler yapmanız onun da hoşuna gider.

Kahkahanız Eksik Olmasın

İkizler erkeği eğlenceye düşkün olduğu için her yerde gülmek ister. Onu güldürecek esprileriniz varsa size daha kolay bir biçimde ısınacaktır.

Özgürlük Alanlarını Kısıtlamayın

Özgürlük alanlarının kısıtlanması, ikizler erkeğinin işine gelmez. Onlara özel alanlar bırakmakta her zaman fayda vardır. Flört aşamasında onu boğacak kadar ilgi göstermemeli ve biraz da ondan geri dönüş beklemelisiniz. Belli konular hakkında onu zorlamanız da ikizler erkeğini kaçırmanıza neden olur.

Sıkıcı Mevzular Açmayın

İkizler burcu olan erkekler, en olumsuz durumda bile kendilerini neşelendirecek bir şeyler bulur. Ancak olumsuz konuları konuşmaya hiçbir zaman istekli değildirler. İç karartıcı konular açtığınız takdirde ortamdan uzaklaşmak için türlü bahaneler ararlar. Böyle bir durumla karşılaşmamak için ikizler erkeğinin yanında olumsuz konuları konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Her Şeyi Açık Açık Konuşun

İkizler erkeğine karşı düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade etmenizde fayda var. Düşüncelerinizi ya da eleştirdiğiniz konuları nazik bir dille ifade edebilirsiniz. Duygularınız konusunda da açık olmanız önemlidir. Sevginizi ve beklentilerinizi ilişkinin daha en başında ona anlatmalısınız.

Onu Çok Fazla Bunaltmayın

Aşkından ölüp bitseniz bile ikizler erkeğini çok fazla bunaltmamaya özen göstermelisiniz. Sizden bunaldığı takdirde beraberlik isteğinizi geri çevirebilir. Onun düşünmesine fırsat vererek gerçekten sizi isteyip istemediğini anlayabilirsiniz. Bu sayede size gerçekten değer veren ve duygularınızı önemseyen biriyle beraberlik yaşama şansınız olur. Aksi takdirde zorla başladığınız bir beraberlik pek de uzun süreli olmayacaktır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!