İkizler yeni ayı ve burçlara etkileri

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

@astrosiron77

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar Yeni ay 3. evinizde gerçekleşiyor.3. ev kardeşler, kuzenler, komşular, yakın arkadaşlar, eğitimler, kısa seyahatler, araçlar, sosyal medya konularını temsil eder. Bir hobinizle ilgili eğitime, spora başlamak isteyebilir, seyahat planları yapabilirsiniz.

Yakın çevrenizden kardeşlerinizden birinin gündemleri ve konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Ortaklı ticari girişim fırsatları ya da bu alanda reklam tanıtım gibi gündemleri olanlar, aracını yenilemek, teknoloji cihaz alışverişi yapmak isteyenler olabilir. Bu süreçte alışverişlerinizde özellikle interaktif alışverişlerinizde kandırılma, dolandırılma gibi konularda dikkatli olmanızı öneririm.

Merkür 3. evinizde ve Satürn le olumsuz açısı nedeniyle trafikte dikkatli olunmalı, aracınızın bakımlarını yaptırmalısınız. Yola seyahate çıkarken alkollü araç kullanma konularında da sorunlar olabilir. Uykusuz yola çıkmamanızı öneririm. Bazılarımız için kariyeriyle ilgili olarak şehir, ülke değişimi gündemleri olabilir.

Spekülatif yatırımlar, hobileriniz, çocuklarla ilgili konularda ani beklenmedik gelişmeler yaşayanlar, bu alanlarda harcamaları artanlar olabilir. Spora başlayanlar spor kazaları ve sakatlanmaları konusunda temkinli olmanızı, kendinizi zorlayacak hareketlerden uzak olmanızı tavsiye ederim.Bekar olan koçlar yakın çevrenizden biriyle flört başlangıcı olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için kararlarının desteklendiği bir süreç. 21 Haziran güneşin Yengeç burcu seyriyle ev, yuva, aile konularında gündemleriniz olabilir. Gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Aile üyelerinden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenme gibi durumlarınız olabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar, 18 Haziranda gerçekleşecek olan yeni ay maddi kaynaklar, gelirlerinizi, varlıklarınızı temsil eden alanda gerçekleşecek. İkinci bir iş, ek iş gündemleriniz olabilir. Yeni parasal kaynaklar oluşturabilirsiniz. Zam, terfi gündemleri olanlar olabilir. Teknolojik cihaz, gayrimenkul alışverişi konularında özellikle interaktif alışverişlerde dikkatli olmasını öneririm. Yanlışlıklar, yanlış siparişler olabilir. Bu süreç içerisinde arkadaşlarınızla para alışverişi konularıyla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Borç alışverişi yapmamanızı tavsiye ederim.

Aile içerisinde birtakım ani tartışmalar, sorunlarla karşılaşanlarınız olabilir. Bazılarınız aile üyelerinden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilir. Ev kazaları, ev eşyalarıyla ilgili sorunlar, tadilat gibi konularda problemler yaşayabilirsiniz. Neptün karesi ev içindeki su kaynakları ile ilgili problemler, su baskınları gündemlerini verebilir.

21 Haziran itibariyle kardeşleriniz, yakın çevreniz, seyahatler, eğitimler, ticari girişim konuları gündemleriniz olabilir, bu alanlarda da sorunlar yaşanabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Yeni ay enerjisini 1. evinizde yaşıyor olacaksınız. 1. ev dış görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ve hayatınızın tüm alanlarını kapsar. Görünüşünüz saçınız, yüzünüzle ilgili değişimler estetik dokunuşlar yaptırmak isteyebilirsiniz. Neptün kareli yeni ay yaptırdığınız değişimler konusunda memnun olmama durumu verebilir. Yetenekleriniz doğrultusunda e-ticaret, dil, bilgisayar, yazılım, sanatsal konularla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kardeşleri, yakın çevresi, komşularıyla sorunlar yaşayanlar aralarındaki problemleri çözebilir. Ticari girişim, kariyer konularında blokajlar, net olmayan durumlar sizi zorlayabilir. Seyahat planı yapabilir, tatile çıkabilirsiniz. 21 Haziran itibariyle gündemleriniz maddi kaynaklarınız, varlıklarınız, gelir durumunuz olabilir. 21 Haziran birkaç gün öncesi ve sonrası bu alanlarda beklenmedik sorunlar çıkabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler, Yeni ay 12. evinizde gerçekleşiyor. 12. Ev kontrol dışı dediğimiz çok müdahale edemediğimiz alandır. 12. Ev hastaneler, kapalı alanlar, yurtdışı, hastalıklar, yatarak tedavileri anlatır. Bir takım konularda hazırlık sürecimizi, inziva ve istirahat sürecini de anlatır.

Bazı yengeçlerin hastalıklarıyla ilgili ameliyat, operasyon ya da yatarak tedavi süreçleri olabilir. Mars Şiron uyumlu açısı şifalanmalar getirecektir. Bazı yengeç burçlarının tatil, eğlence hayatı çocuklarla ilgili konuları sebebiyle harcamaları
artabilir. Maddi konularda zorlanmalar yaşanabilir. Çocuklarınız yada kendiniz için yabancı dil, sprituel konular, hobileriniz ve yetenekleriniz doğrultusunda eğitim kararı alabilirsiniz. 12. Ev arkamızdan dönen gizli saklı konuların ortaya serildiği alandır. Kendi sırlarınız, konuştuklarınız yada sizden saklanan konuları öğrendiğimiz bir süreç olabilir.

21 Haziran sonrası gündeminiz dış görünüşünüz, sağlığınız, kariyeriniz, ev yuva konuları olabilir. Yurt dışı bağlantıları hukuksal konular, seyahatler gündeminiz olabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar ve Yükselen Aslanlar, Yeni ay hayaller, idealler ve büyük şansları, grupları, arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi temsil eden 11. evinizde. Çokça sosyalleştiğiniz, arkadaşlarınıza, eğlenceye vakit ayırdığınız bir süreç olabilir. Yeni bir sosyal çevre, yeni proje içine girebilir, grup çalışmalarına dahil olabilirsiniz. Bir sivil toplum örgütü, dernek veya vakıfa üye olabilir, gruplara ulaşacak yeni bir çalışma içerisine girebilirsiniz. Bu süreçte e-ticaretle ilgilenenleriniz olabilir. Arkadaşlarınızla para alışverişi durumlarınızda dikkatli olmanızı öneririm. Kariyerde yeni fırsatlar, ani gündemler, yenilikler olabilir. Bazılarınızın aile üyelerinden birinin sağlığı, operasyonel gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar, 10. evinizle gerçekleşecek yeni ayla birlikte kariyeriniz, statünüzle ilgili bir yenilik enerjisi var. İş değişimleri, terfi gündemleri, çalışmayanlar için yeni iş başlangıçları olabilir. İki durum iki olay arasında kalabilir, netleştiremediğiniz süreçler yaşayabilirsiniz. Evlilik, ortaklık, ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler konularında net olmayan, zorlayıcı durumlar bazılarınız için hayal kırıklıkları, aldanmalar yaşanabilir. Seyahatleriniz, hukuksal konularla ilgili gündemleri olanlar olabilir. 21 Haziran itibariyle daha çok sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırdığınız süreç olabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Teraziler ve Yükselen Teraziler, 18 Haziran’da gerçekleşecek olan İkizler Yeniayıyla birlikte seyahatler, yurtdışı, sosyal medya, hukuksal konular, eğitimler, eşinizin ailesi, akademik kariyerinizle ilgili gündemleriniz olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, yurt dışına seyahate çıkabilirsiniz. Bazılarınız yaşam alanlarını değiştirebilir. Şehir, ülke değişimi yapabilirsiniz. Sosyal medya, e-ticaret, yayıcılık, turizm, lojistik alanlarında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla grup olarak tatile çıkabilir, kariyer sebebiyle seminer, söyleşi bağlantılı seyahatleriniz olabilir. Bazı Teraziler borçlar, kredilerle ilgili gündemlerle uğraşırken bazılarının estetik yada sağlık sebebiyle ameliyat operasyon gündemleri olabilir. Bazılarınız içinse evlilik, ilişki, ortaklıklarında ani gündemlerle tamamlanmalar, sonlanmalar yaşanabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrepler ve Yükselen Akrepler, 18 Haziranda gerçekleşecek yeni ay 8. evinizde 8 . ev konuları; miras, nafaka, tazminat, borçlar, krediler, eş geliri, ameliyat ve operasyonlardır.

Bazılarınız kredi başvurusu yaparken, bazılarınızda kredi borcunu yapılandırabilir. Eş gelirinde artış yaşayanlar, ekstra gelir, prim gibi yeni gündemleri olabilir.Kimi akrep burçları sağlık sebebiyle, kimileri de estetik güzellik için operasyon ameliyat kararı alabilirler.

Yeniayla birlikte kariyerinde, ortaklık, ilişki, evliliklerinde zorlanmalar, sorunlar yaşayan, ikilemler arasında kalan Akrep burçları da olacaktır. 21 Haziran itibariyle odağınız yurtdışı bağlantıları, eğitimler seyahatler, hukuksal konular olabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar ve Yükselen Yaylar, 18 Haziran İkizler yeniayı 7. Evinizde, 7. Ev evlilikler, ortaklıklar, anlaşmalar, açık düşmanları temsil eder. Yeniayla birlikte bu alanlarda net olmayan, yalan yanlış söylentilerin olduğu gündemler olabilir. Buna bağlı hayal kırıklıkları aldandığınızı düşündüğünüz durumlar yaşanabilir. Kimileri evlilikleriyle, ortaklıklarıyla ilgili gündemlerde kararsız kaldığı durumlar yaşarken kimileri de evlilik kararı alabilir, yeni bir ortaklık girişiminde bulunabilir. ilişkisi olmayanlar sosyal çevresinden yada sosyal medya üzerinden yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Yurtdışı, tatil sebebiyle belki de bayramda sevdiklerinizi ziyaret sebebiyle seyahat gündeminiz olabilir Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar, yeni ay 6. Evinizde bu alan iş ortamınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutinler, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili alandır. Kariyerinizde yeni bir görev, yeni birim, ofis değişimi, iş yerinde sistemsel yenilikler olabilir. Çalışmayan oğlaklar yeni bir işe girebilirler. Bazı Oğlakların İş arkadaşlarınızla ilgili gündemleri olabilir. Diyete, sigara, alkol, bağımlılıklardan kurulmak için yeni tedavilere başlayanlarınız olabilir. Üst solunum yolları, diz yaralanmaları, eller, kollar, omuzlar, sinir sıkışmalarıyla ilgili hastalıkları olanlarda tetiklenmeler, yeme içme, ilaç kaynaklı alerji ve zehirlenmelere dikkat etmenizi öneririm. Bazı oğlaklar evcil hayvan sahiplenirken bazıları da minik dostlarının tedavi ve kontrollerini yaptırabilirler. Mutlu bir hafta dilerim.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kovalar ve Yükselen Kovalar, 18 Haziran ikizler Yeniayı 5. evinizde gerçekleşecek. Aşk, eğlence, hobiler, çocuklar, sportif faaliyetler, spekülatif yatırımlar gündemde olabilir. Bekar kovaların aşk kapısını çalabilir. Bir hobinizle ilgili eğitime başlayabilir, spor salonuna yazılabilirsiniz. Spekülatif yatırımları olanlar bu alanda da kayıplar sebebiyle sıkıntılar yaşayabilirler.

Ev, yuva konularında ani beklenmedik gündemler olabilir. Ev yenileme, tadilat planlarınız olabileceği gibi ev konuları, aile içi tartışmalara açık olduğunuz sizden saklanan gündemlerin ortaya çıktığı konular sebebiyle gerilimlere açık olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin desteklendiği, çocukları olanların yaz tatillerini keyifli geçirmesi için sportif, sanatsal faaliyetlere yönlendirdiği eğitim ve kurs kararı aldığı bir süreç olabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balıklar ve Yükselen Balıklar, 4. evinizde gerçekleşecek olan 18 Haziran İkizler Yeniayı ev, yuva, aile, gayrimenkul konularını gündeminize taşıyor olacak. Gayrimenkul alım satımı, taşınma, tadilat planı olanların harekete geçtiği bir süreç olabilir. Aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Ev içinde teknoloji ve su alanlarıyla ilgili kısımlarda problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte evden çalışanlar olabilirler. Kardeşler, kuzenler, yakın çevreleriyle ilgili ani beklenmedik gündemleri olan balıklar olabileceği gibi yakınlarından ailelerinden birinin ameliyat, operasyon konularıyla ilgilenenler olabilir. 21 Haziran itibariyle odağınız çocuklar, hobileriniz, eğlence ve aşk konuları olabilir. Güzel mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.


GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ
19.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Yapabileceklerine önce kendin inanmalısınız. Yaşamını yeniden yapılandırmak için hedeflerini ve sınırlarını belirlemelisiniz. Karşılaştığın sıkıntılarla nasıl bir yol çizeceğini bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Hayal kırıklıkları olabilir. Gerçeklikten uzak planlamalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Yargılamalarla ve eleştirel durumlar karşısında dürtüsel tepki verebilirsiniz. Başkaları tarafından aldanmalara ve dolandırılmalar karşı dikkatli olman gerek birgün. Akşama doğru ne başarılı olabileceğinin fark edebilirsiniz. Bunun aldığın kararları uygulamadaki başarınla orantılı olduğunu idrak edebilirsiniz. Bilgi birikimini sabırla ve disiplinli çalışmayla başarılı sonuç alabilirisiniz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle
Demet Balcı
@bir.demetsifa

20.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Tam olarak ne istediğini ne hissettiğini bilemeyebilirsiniz. Kendi Zayıf yönlerini fark edebilir , yine de güçlü görünmeye çalışabilirsiniz. Sakinliğini korumaya çalışmalısınız. Öfke sadece kendinize zarar verir, ani karar verme eğiliminde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde kendinize has tavrınızla dikkat çekici olabilirsiniz. İşlerinizi pratik ve hızla çözüme ulaştırabilirsiniz. Orijinal ve yaratıcı fikirleriniz iş ortamında ilerlemenizi sağlayabilir. İlişkisi olmayanlar aniden ilişkiye başlayabilir. Akşama doğru ailenle ve sevdiklerinle organizasyon yapabilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsan yeni fikirler ve yaratıcı olabilirsiniz. Sezgilerin oldukça güçlü , ilginç rüyalar görebilirsiniz.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle
Demet Balcı
@bir.demetsifa

21.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Bağımlılıklarını bırakmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Değişme uyum sağlamak zorlayıcı olabilir. Aile içindeki kadınlarla problemler yaşayabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. İçsel motivasyonunuzu arttırmalı ve kararlı olmalısınız. Otorite figürleriyle (patron , müdür, eş vb) gerginlikler olabilir. Yaşanılan durumlardan üzüntü ve korkuyu bir kenara bırakmalısınız. Kararsızlık yaşayabilirsiniz ki ; en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Ruhsal sağlığınıza dikkat edin. Her türlü duygu da abartıdan kaçınmalısınız. Akşama doğru güneş yengeç burcuna geçiyor. İyi ki doğdunuz Sevgili Yengeçler .Tez canlılığınız artıyor. Zihinsel anlamda enerjik olabilirsiniz. İkan edici konuşmalar , kendinizi açıkça ortaya koyma isteği artabilir. Planlar, planlar ,planlar………..
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı
@bir.demetsifa

22.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Bugün dış görünümüne daha bir özen gösterebilirsiniz . Kendinizi daha çekici hissedebilirsiniz. İşbirlikçi ve uzlaşmacı olabilirsiniz. Duygusal paylaşım isteklerinizin artabilir. Başkalarından kolay etkilenebilirsiniz. İlişki olanlar partnerine daha sevgi dolu yaklaşımlarda bulunabilirler. Öğleden sonra Enerjinizin arttığı , zaman zaman düşünmeden adım atabilir, duygusal hareketlerde yada karar almaktan uzak kalmaya özen gösterin. Aile içinde tatsızlıklar olabilir. Sakin olduğunuz sürece hata yapmaktan uzak kalabilirsiniz. Seni rahatsız eden duygu ve düşünceleri fark edebilirsiniz. Bu durum sizin zamanı iyi yönde kullanabilmeniz için fırsat veriyor. Akşama doğru tüm duygusal yüklerden özgürleşmek isteyebilirsiniz. Bunaldığınızı ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yeni ortamlara girmek isteyebilirsiniz.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı
@bir.demetsifa

23.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Güne spor yapmak isteyerek başlayabilirsiniz. Operasyon gündemleriniz olabilir ve iyileşme anlamında kendinizi hızlıca toparlayabilirsiniz. Yatırımlar, kazançlar ile ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşanabilir. İş ortamınız da aktif ve planlı ilerleme, yeni anlaşmalar gündemleriniz olabilir. Öğleden sonra eril figürler çocuklarla birlikte daha uyumlu ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Duygu Güneysu
@astrologyduygu


24.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sabah saatleri biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Uyku problemleri yaşayıp güne enerjik ve adapte olamayabilirsiniz. Yardımlaşma destek enerjisi çok yüksek birgün. Gün genelin de hukuki konular, dini yerler konular, eğitim, sosyal medya konuları ile ilgili gündemler yaşanabilir.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Duygu Güneysu

@astrologyduygu


25.6.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Güne keyifle ani güzel şaşırtıcı ve sürpriz haberler ile başlayabiliriz. Biraz kararsız olabilir ve kardeşler, kısa seyahatler, araç gibi konular ile ilgili aksilikler iletişim problemleri yaşayabiliriz. Akşama doğru hayal kırıklığı, kandırılma, dolandırılma, uyku problemleri gibi sorunlar yaşanabilir. Herhangi bir konuda karar vermek için acele etmemelisiniz.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Duygu Güneysu
@astrologyduygu

HAFTANIN NUMOROLOJİK YORUMU
19 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi
Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi konuşabilmeyi kolaylaştırır. Yapmak istedikleriniz hayalini kurduğunuz konularla ilgili ilham verir. Sorumluluk alabilmeniz için fırsatlar tanır. Mavinin enerjisi ayrıca doğru kullanabilmek için ; karşınızdaki kişilerin nazik ve adil olabileceğini hatırlatmak fayda var. Peki siz bu durumu ne yönde kullanacağınız , yarınınızı belirleyecek. Düşünceleriniz ve zihninizi olumlu yönde seçimler yapmaya niyet edin.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle
Demet Balcı
@bir.demetsifa

20 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 6
Günün rengi ; indigo mavi
Hayatınızda düzenlemeniz gereken yerleri belirlemek , sorumluluklarınızı gözden geçirmek için uygun birgün. Sezgilerinizle mantığınızı bir bütün hale getirmeyi, dengeli olmanızı sağlayan evrenin enerjisi ile uyumlu olmayı kolaylaştırır. Karamsarlıktan ve baskılanmış öfke patlamalarından uzak kalmaya özen gösterin.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı
@bir.demetsifa


21 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 7
Günün rengi ; menekşe moru
Baş ağrısı, zihinde doluluk hissi, stres içinde olduğunuzu hissediyorsanız, menekşe moru,duyguları manevi olarak sakinleştirirken, geleceği, hayal gücünü ve rüyalarımızı temsil eder. Meditasyonlarınızda ya da inancınıza göre dua ederken zihni sakinleştirmek için kullanabilirsiniz. Endişe ve kaygılardan arınmak için rahatlatıcı etkisi vardır.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı
@bir.demetsifa


22 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 8 bereket günü
Günün rengi ; pembe ve gold

Verimlilik, başarı ve genişleme günüdür. Finansal konularla ilgilenmek ve hayır işleri yapmak için ideal birgün. Başarıyı , şükürle dengele daha fazla başarı hayatının her alanına gelir. Bolluk ve refah etkileri ile frekansını artır. Bugün bereketinizi çoğaltma etkisinden yararlanın, güzel niyetlerle kumbaranıza bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun miktarda para burada bir sembol, Cüzdanınıza veya kumbaranıza pirit veya sitrin taşı da koyabilirsiniz.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı
@bir.demetsifa


23 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 9
Günün rengi ; beyaz, gümüş veya platin
Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Yapmaya tereddüt ettiğiniz cömertlikleri yapın.
Uzun süredir askıda olan işlerinizi bitirin. Planlama ve düşünce gücünü arttırır.
İstikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle
Demet Balcı
@bir.demetsifa

24 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 1
Günün rengi ; kırmızı
Yapmayı düşündüğünüz değişikliği yapın. Hedeflerinize ulaşmak için planınızı gözden geçirin ve buna göre davranmaya başlayın. Yenilik yapma zamanı harekete geçin. Hedefinize odaklanın , ulaşmak için adım atacağınız yolda güvenle ilerleyin.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı
@bir.demetsifa

25 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 2
Günün rengi ; turuncu , kahverengi
Sosyalleşme ve iletişimin artacağı birgün. İlişkilerinizde uyumlu ve dengeli olabilmenizi kolaylaştırır. Kendinizi daha özgür ve güvende hissetmenizi sağlar. Hayattan keyif alabilirsiniz. Ayrıca suçluluk duygusu hissedenler , kendi içsel motivasyonunuz için hem de ilişkilerdeki denge için bugün özellikler turuncu rengi kullanmaya özen göstersinler.
Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

ŞANSLI BURÇLAR
KARİYER
ASLAN, TERAZİ, KOVA, BALIK

AŞK
İKİZLER, BAŞAK, YAY, OĞLAK

PARA
KOÇ, BOĞA, YENGEÇ, AKREP

Duygu Güneysu
@astrologyduygu

BURÇLAR NE DİYOR
KOÇ KENDİME HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İNANIYORUM.

BOĞA SUSMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.

İKİZLER SÖZLERİM KİMSEYE AĞIR GELMESİN.

YENGEÇ DAHA MANTIKLI VE DAHA GÜÇLÜYÜM

ASLAN EVET UMURSAMIYORUM ÜSTÜNE TATİLE GİDİYORUM.

BAŞAK EVET HERŞEY İYİ GİBİ AMA SANKİ KÖTÜ GİBİ .

TERAZİ KENDİMLE GURUR DUYUYORUM

AKREP ENERJİMİ KENDİME HARCIYORUM

YAY BİR MUCİZEYE İHTİYACIM VAR

OĞLAK PARAYA PARA DEMİYORUM VE HARCIYORUM

KOVA KENDİMLEYİM VE KARİYERİMLE

BALIK EVCİL HAYVANIYLA VE MUTLU

Duygu Güneysu
@astrologyduygu

19 HAZİRAN – 25 HAZİRAN HAFTASI MEDİKAL ASTROLOJİK ETKİLER
19 Haziran Pazartesi gününden 21 Haziran Çarşamba 01:04’e kadar ay Yengeç burcunda seyahat edecek. Yengeç burcu vücudumuzda mide, meme, göğüs kafesini temsil eder. şişkinlik, ödem, reflü, üreme organları ile ilgili şikayetler ,gözlerde
hassasiyet, alerjenik rahatsızlıklar bu dönemde gündeme gelebilir.

21 Haziran Çarşamba günü 01:06’dan 23 haziran Cuma 13:35 ‘e kadar ay Aslan burcunda seyahat edecek. Aslan burcu vücudumuzda kalp, kan-damar ve dolaşım sistemini temsil eder .yine bu süreçte kalp ile ilgili rahatsızlıklar, bel-sırt ve dolaşım bozukluğu ile ilgili problemler, göz ile ilgili rahatsızlıklarda gündeme gelebilir. Tansiyona da yine bu süreçte dikkat etmek gerekir.

23 Haziran Cuma günü 13:37’den 25 Haziran Pazar gününe kadar ay Başak burcunda seyahat edecek.

Başak burcu vücudumuzda bağırsaklar, karaciğer ve metabolizma ile ilgili rahatsızlıkları temsil eder.

yine bu süreçte endişe ve takıntılarda artışlar söz konusu olabilir. takıntılardan kaynaklı uykusuzluk problemleri de yaşanabilir. apandisit, pankreas, dalak, karaciğer ile ilgili rahatsızlıklar tetiklenebilir.Ssinir sistemi ve kan şekerine de dikkat etmek gerekebilir.

Ay hangi burçta seyahat ediyor ise o rahatsızlıklar ile ilgili ameliyatlar bu süreçte önerilmez.

Esengül Özkan Keskin

@ astronigt_esn