Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Koordinatörü değişim sinyali verdi

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı danışma meclisinde konuşan İl Koordinatörü Ekrem Görçeker değişim sinyali verdi. AK Parti Kocaeli teşkilatları yerel seçimler sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başladı. İlk danışma toplantısı İzmit’te başladı.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 68’inci Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Kadıköy Düğün Salonunda yapıldı. İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ın ev sahipliğinde yapılan danışma toplantısına AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Milletvekilleri Sami Çakır, Veysal Tipoğlu, Sadettin Hülagü, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Geçmiş dönem KBB Başkanı Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Belediye Başkanları, MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, İl Eski Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, eski İzmit İlçe Başkanları Ali Güney ve Hasan Ayaz, KBB Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“DEĞİŞİM SİNYALİ VERDİ”

Toplantıda partililere seslenen İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, “AK Parti siyasetinin temel taşları istişare ve katılımcılıktır. Ortak akla önem veriyor ve ortak akıl ile hareket ediyoruz. Partimiz içindeki demokratik mekanizmaları işlettik. Geçtiğimiz hafta sonu Kızılcıhamam Kampında çalışmalarımızı değerlendirdik. Atacağımız adımları tespit ediyoruz. Milli İradeyi küçümseme gibi yollara tevessül etmedik. Sonuçların belli olması ile seçim tartışmalarını geride bırakıp seçim sürecini değerlendirdik. Milletimizin beklentilerinin farkındayız. Mesajların gereği vakti geldiğinde yapılacaktır. İnce eleyip sık dokuyoruz. Milletimiz ile gönül köprülerimizi güçlendirirken birliği bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. Ne birilerinin suyu bulandırıp bulanık suda kişisel hesaplarını görmelerine seyirci kalacağız ne de hiçbir şey olmamış gibi yolumuza devam edeceğiz. 85 milyonun umudu olma vasfını koruyorsak bunun sırrı kendimizi sürekli güncellemeyi başarmamızdır. Zincirin her bir halkasında değişimi başarı ile gerçekleştirdi. Bundan sonra değişim irademizi güçlü tutacağız. Tespitlerinizi bizlerle paylaşmanızı istirham ediyoruz. Kendimizi yenilemek, yola güçlü bir şekilde yola devam etmek için bir aradayız. Bizim lügatımızda siyasetin tek bir amacı var o da millete hizmet etmektir.

BELEDİYE SAYISI 9’A DÜŞTÜ

Önceki seçimlerde 11 olan belediye sayımız bu seçim 9’a düşmüştür. İlçelerin kaybedilme sebebi üzerinde istişarelerde bulunuyoruz. Bir sonraki seçimlerde daha büyük başarılara imza atacağız. Büyükşehir Belediyemizi ve 9 Belediyemizi tebrik ediyor tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

CHP danışmasına tepki gösterdi! “AK Parti yol arkadaşlarının gözünü oymuyor”

“DEM Parti ve CHP’li belediyeler birliği”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Uygur Türkleri mesajı: Çin ile…