Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlayda Şeker, yarıştan çekilen eşi İsmail Balaban’ı savundu! O sözleri olay yarattı… ‘Acun’ detayı dikkatlerden kaçmadı

Birkaç gündür gündemden düşmeyen İsmail Balaban özellikle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almaya devam ederken İlayda Şeker eşi hakkında ilk kez bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar…

Birkaç gündür gündemden düşmeyen

Senelerdir güreş alanında büyük başarılara imza atan ancak spor ile ilgili olmayan kişiler tarafından özellikle Survivor’a katılması ile tanınmaya başlanan İsmail Balaban, son günlerde gündemden düşmemeye başladı. Survivor’da iken tanışıp sonrasında evlendiği İlayda Şeker ile mutlu bir birlikteliği olan Balaban, geçtiğimiz günlerde yarışmadan çekilerek herkesi şaşkına çevirdi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yağlı güreşlerin finalinde Mustafa Batu ile karşı karşıya gelen İsmail Balaban, bir süre sonra sinirlenerek güreşten çekildi. Balaban’ın bu hareketi destekleyicilerini oldukça üzerken sonrasında yaşanan gelişmeler magazinin ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Balaban’ın gergin halleri dikkatlerden kaçmazken bir muhabirin elindeki görüntüleri sildirdiği iddiası ‘yok artık’ dedirtti. Yaşananların ardından sosyal medya hesabı üzerinden peş peşe paylaşımlarda bulunan İlayda Şeker, kocasının arkasında olduğunu gözler önüne serdi.

“BU DELİKANLILIĞA SIĞAR MI?”

Eşi İsmail Balaban hakkında ortaya atılan iddialara karşı ilk kez bir paylaşımda bulunan İlayda Şeker, şimdiye kadar hep sustuğunu ancak sustukça üzerine daha çok gelindiğini ifade etti. ‘Bu delikanlılığa sığar mı?’ ifadelerini kullanan Şeker, paylaşımını şu şekilde sürdürdü: “İsmail rakibi Mustafa kardeşimiz ile güreşirken aralarında çıkan gerginlikten ötürü baktı ki kötü yerlere gidecek güreşi bıraktı. Sahadan çıkarken biri ‘Acun’a telefon aç’ gibi üslubu bozuk bir şekilde İsmail’e karşı onu kışkırtacak şekilde konuştu. İsmail de adama yönelerek ‘Sen sahada ne olduğunun farkında mısın?’ dedi. O anlarda İsmail’den nemalanmak isteyenler de videoya çektiler.”

“BENİM KOCAM YALNIZ DEĞİL”

Eşi İsmail Balaban’ı sinirlendiren o anlara ilişkin video paylaşımında bulunan İlayda Şeker, şöyle bir açıklamada bulundu: “Benim kocam yalnız değil. Ezdirmem onu hiç kimseye… Bu adam hiçbir şey demedi bile, yalnızca olayı anlattı. Kalkıp İsmail’den röportaj almak yerine sanki İsmail dövmüş, küfür etmiş, saldırmış gibi muamele yapılması hiç hoş değil.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor