Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlber Ortaylı Kocaeli’ye geliyor!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen üniversiteler, kamu-özel sektör kurumları ve meslek odaları tarafından iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler sürüyor. Etkinlikler kapsamında 26-27 Şubat’ta Kocaeli Kongre Merkezi ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde gerçekleşecek Marmara Kariyer Fuarı’na Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk olacak. 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi

Marmara Kariyer Fuarı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 15 üniversitenin paydaşlığında Kocaeli Kongre Merkezi ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde gerçekleştirilecek olan fuara, İlber Ortaylı da katılacak.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen üniversiteler, kamu-özel sektör kurumları ve meslek odaları tarafından iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrencilerin iş hayatına tanımları ve istihdam edilebilirliğini artırmak için yapılan Marmara Kariyer Fuarı 26-27 Şubat’ta Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak. Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da fuara konuk olacak ve Ortaylı, 26 Şubat’ta saat 13.00-14.00 arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde Akçakoca salonunda “İnsan geleceğini nasıl kurar?” konulu konuşma yapacak.