İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada

3 aylık yaz tatilinin ardın Kocaeli'de ilk ders zili çaldı. Eğitim öğretimin başlamasıyla zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahadaki yerini aldı.

İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada

Eğitim öğretimin başlamasıyla zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada tüm önlemlerini aldı.

KRİTİK NOKTALARDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri okulların ilk gününden itibaren İzmit ve Gebze ilçesinde 25 personelle sahadaydı. Okul önlerinde ve ana caddelerdeki kritik noktalarda görev yapan Zabıta ekipleri, şehir içinde trafik probleminin yaşanmamasını sağladı.

EMNİYETLE KOORDİNELİ

Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, İzmit ve Gebze ilçelerinde görev yaptı. Ekipler okul önlerinde öğrencilerin yaya geçitlerini güvenli bir şekilde kullanmalarını sağladı. Trafik Zabıta ekipleri ayrıca şehrin çeşitli noktalarındaki ana caddelerde trafik yoğunluğunda problem yaşanmaması için Emniyet ekipleriyle koordineli bir çalışma yürüttü.

İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 1 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 2 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 3 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 4 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 5 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 6 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 7 İlk ders zili çaldı... Zabıta ekipleri çocukların güvenliği için sahada - Resim : 8

Kaynak: BÜLTEN