Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlk Gün Diskalifiye Bombası Patladı: Zuhal Topal Yemekteyiz Uğur Diskalifiye Mi Oldu? Yemekteyiz Uğur Neden Elendi?

30 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz maratonunda flaş olay geldi. Haftanın ilk yarışmacısı Hatice ile domates çorbası diyaloğuna giren Uğur geldiği gibi gitti. Peki, Yemekteyiz Uğur diskalifiye mi edildi? Yemekteyiz Uğur neden elendi? İşte yanıtı..

30 Eylül Pazartesi günü

Her gün yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta olaylı başladı. 30 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz yarışında ilk diskalifiye bombası patladı. Haftanın ilk gün yarışmacısı Hatice ile girdiği domates çorbası tartışmasında masadan kalkan Uğur ayrılığı güne damga vurdu. Peki, Yemekteyiz Uğur diskalifiye mi oldu? Yemekteyiz Uğur neden elendi? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ UĞUR DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

30 Eylül Pazartesi günü birbirinden farklı 5 yarışmacı ile masaya oturan Zuhal Topal affetmedi. Yeni haftanın ilk günü masasını kurup yemeklerini hazırlayan Hatice’ye eleştiriler sıralandı. Domates çorbasının içinde kekik olması gerektiğini savunan Uğur, “İç harcında baharatı çok az buldum” diyerek eleştirilerini sıraladı. Ardından yaptığı yorumlarla Zuhal Topal ve rakiplerini şaşırtan Uğur diskalifiye edildi.

YEMEKTEYİZ UĞUR NEDEN ELENDİ?

Zuhal Topal, “Olmayacak şeyleri burada eksiklikmiş gibi göstermeyin” dedi. Uğur ise, “Ben bazı şeyleri kabul ederim bazılarını etmem. Ben söylüyorum siz beni dinleyeceksiniz” dedi. Zuhal Topal, “Neden bu kadar reaksiyon gösteriyorsun” diye sorduğunda ise Uğur, “Ben buyum dinleyemem” yanıtı geldi. Yemekteyiz tarihinde bir ilk yaşandı ve Uğur haftanın ilk günü ilk dakikalarda diskalifiye edildi.