Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

İmamoğlu mu, Kurum mu?

Seçime son 10 gün kala, yarış git gide hızlanıyor. Herkes sahnede yani sahada. Kirli çamaşırlar, iftiralar, kumpaslar, havada uçuşan yalanlar, beyanlar, rüşvetler ve argo kelimeler.

Sanırsınız ki futbol maçında iki taraf arasında sözlü kavga yaşanıyor. Halbuki bu seferki yerel seçim. Kaç yaşına gelmiş adamlar, adamlar diyorum hepsi evli, çoluklu çocuklu, her biri okumuş, tahsilli. Her biri milyon dolarlık insanlar. Ne de olsa mal varlıklarını açıkladılar. Her iki adayın da milyon dolarlık mal varlıkları var .

İstanbul mevcut belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu ve rakip aday Murat Kurum televizyonlar ve sosyal medyalar karşısında sürekli atışıyorlar. Birbirlerinden nefret edercesine ayrıştırıcı kin dolu söylemler ile birbirlerinin eksikliklerini, hatalarını gözler önüne seriyorlar.

Siyasi parti gözetmeksizin her zaman şunu söylerim, bulunduğumuz şehre değer katacak, en iyi hizmeti kim verecek ise o kişi belediye başkanı seçilsin.

Atıp tutan değil, havada uçuşan vaatlerle değil, yalan dolanla değil; gerçek, ulaşılabilir hedeflerle yapılabilecek projelerle yola çıkanlara oy vermeliyiz bu sefer. Seçim beyannameleri çok değerli bizler için. Vizyon projelere bakıyorum da her iki adayın vizyon projesi yok gibi. Her biri sıradan, birbirine benzer projeler sunuyorlar.

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a hakim olması, her bir ilçeyi ezbere bilmesi, vizyoner olması, güçlü duruşu, hitap şekli Sayın Murat Kurum’a karşı 1-0 önde gidiyor.

Murat Kurum’un ise Ak Partili olması büyük bir avantaj çünkü arkasında iktidar partisi ve Sayın Cumhurbaşkanımız var. Fakat Sayın Kurum’un hitabı ve vizyonu zayıf kalıyor. Birçok programda kendilerine sorulan sorulara net cevaplar veremiyor. Lafı geveliyor. İlçe isimlerini karıştırıyor.

Gelelim mal beyanlarına. Ekrem İmamoğlu’nun çok sayıda evi, tarlası, ofisi, mücevheratı, bankada parası, vs vs var.

Murat Kurum’un ise evi, bankada bir miktar parası, eşinin de borcu var.

Mal beyanlarının aslında bizler için hiçbir önemi yok. Çünkü kimse mal beyanını reel bir şekilde beyan etmek zorunda değil. Herkes istediği şekilde istediği rakamlarla oynayarak beyanda bulunabilir.

Bu arada Murat Kurum ve iktidar son bir haftadır bir algı yarattı, İstanbul kaybedilirse Filistinli çocuklar ve halk aç kalacak, susuz kalacak, mazlum kalacak.

Ekrem İmamoğlu seçilirse, İstanbul hiçbir şekilde hizmet alamayacak. Projelerini hayata geçiremeyecek.

Halkımız iki arada bir derede kaldı. Fakat şunu sakın unutmayın ki bu seçim GENEL SEÇİM DEĞİL. YANİ ÜLKENİN BEKASI SÖZ KONUSU DEĞİL.

Şimdi sizlere soruyorum, oyunuz kime ?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER