İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kanal D İnci Taneleri Yeni Fragman Nehir Ortaya Çıktı! İnci Taneleri 14 Bölüm Fragman

Yılmaz Erdoğan'ın kalem aldığı İnci Taneleri 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Cihan ve Nehir'in yıllar sonra karşı karşıya geldiği İnci Taneleri yeni fragman izlenmeye başladı. Doktor Elif'in Reyyaz'ın kızı olduğunu öğrenen Cihan neye uğradığını şaşırdı. İşte İnci Taneleri son fragman..

Perşembe akşamlarının sevilen yapımı İnci Taneleri 14. bölüm fragmanı ekrana geldi. Her hafta perşembe günleri izleyici karşısına çıkan İnci Taneleri son fragman herkesi şoke etti. Kadrosunu Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Yasemin Baştan gibi isimlerin oluşturduğu İnci Taneleri son bölüm Nehir sonunda ortaya çıktı. Babası Azem'i uzaktan uzaktan takip etmeye devam eden Nehir'in kim olduğu ortaya çıktı. Cihan ile Nehir karşılaşmasında olanlar oldu. İşte İnci Taneleri 14 bölüm fragman..

İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kanal D İnci Taneleri Yeni Fragman Nehir Ortaya Çıktı! İnci Taneleri 14 Bölüm Fragman - Resim : 1

İNCİ TANELERİ 14 BÖLÜM FRAGMANI

İnci Taneleri 14 bölüm fragmanı yayınlandı. Dilber ile Azem arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken yaklaşan tehlike herkesi hazırlıksız yakaladı. Yıldız ile iş kurmaya karar veren Dilber paraları çaldırınca ne yapacağını şaşırdı. Hem tefeciye borçlanan hem de dükkan açacak parayı kimin çaldığını bulamayan Dilber ne yapacağını şaşırdı. Ayça'nın bahar şenliklerinde şarkı söylemesi Piraye ile Azem'i biraz daha yakınlaştırdı. İnci Taneleri yeni fragman Elif'in Reyyaz'ın üvey kızı olduğunu öğrenen Cihan beyninden vurulmuşa döndü. Nehir'in gelişiyle tablo tamamlandı. Yıllar sonra kardeşi Özgür (Cihan)'ün karşısına çıkan Nehir'in anlatacakları merak konusu oldu. İnci Taneleri 14. bölüm 9 Mayıs Perşembe Kanal D'de..

İNCİ TANELERİ 13. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Benzer Videolar