İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kanal D İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı Dilber Zahir'i Vurdu! İnci Taneleri Son Fragman

Perşembe günlerinin sevilen yapımı İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıllar sonra karanlık geçmişiyle ortaya çıkan Nehir her şeyi değiştirdi. Dilber'in Zahir'le barıştığını öğrenen Azem için yeni dönem başladı. İşte İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı..

Her hafta perşembe günleri ekrana gelen İnci Taneleri dizisinde son bölüm ortalık yangın yerine döndü. Aleyna'yı elinden kaçıran Reyyaz soluğu Cihan'ın karşısında kaldı. İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı Piraye ve evdekilere kendisini Adem Yücedağ olarak tanıtan Azem için yolun sonu göründü. Kanal D İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yapımda Nehir'in gelişiyle Arcan'la karanlık dünyası aydınlığa çıktı. İşte İnci Taneleri fragman 16 bölüm fragmanı..

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kanal D İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı Dilber Zahir'i Vurdu! İnci Taneleri Son Fragman - Resim : 1

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM FRAGMANI

İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Her hafta perşembe günleri yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Zahir'den kurtuluşun ölümden geçtiğini anlayan Dilber eline silahı aldı. Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisinde Nehir ile Cihan yıllar sonra kavuşsa da ikisinin de ortak noktası babaları Azem oldu. Yücedağ kardeşlerin hüzünlü hikayesinde babasını istemeyen taraf Nehir oldu. Arcan'la evlenmek üzere olan Nehir, kayınvalidesi Mahun'un aile baskılarıyla karşı karşıya kaldı. Piraye ile gün geçtikçe yakınlaşan Azem için yolun sonu göründü. Selim'den evlilik teklifi alan Piraye Azem için arada kaldı. İnci Taneleri 16. bölüm 23 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D’de.

Benzer Videolar