İNCİ TANELERİ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI: Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragman! İnci Taneleri 8 Bölüm Fragmanı Cihan Annesinin Katilini Öğrendi!

İnci Taneleri 8. bölüm fragmanı yayına girdi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri yeni bölüm gerçekler açığa çıktı. Cihan'a "anneni ben öldürmedim" diyen Azem artık gerçekleri açıklamak zorunda kaldı. Kanal D İnci Taneleri 8 bölüm Cihan ve Azem gerçeklerle yüzleşmesi başladı. İşte İnci Taneleri yeni fragman..

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen İnci Taneleri son bölüm full izle ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Her hafta perşembe günleri yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem ve Cihan yüzleşmesi başladı. Bir yandan Zahir'den Dilber'in intikamını almaya çalışan Azem bir yandan da yıllar sonra bulduğu oğlu Cihan ile bağlantı kurmaya çalıştı. Dilber'i hastanelik eden Zahir, içinde kolay kolay onarılamayacak yaralar açtı. "Asıl hasar görünmeyen yerlerimde…” diyen Dilber'in iyileşme süreci başladı. İşte Kanal D İnci Taneleri 8 bölüm fragmanı..

İNCİ TANELERİ 8 BÖLÜM FRAGMANI

İnci Taneleri yeni fragman yayına girdi. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi İnci Taneleri son bölüm Zahir'in hastanelik ettiği Dilber için çevresindekiler seferber oldu. Azem onun yanından bir dakika ayrılmazken pavyondaki arkadaşları da Dilber için protesto yaptı ve oynamama kararı aldı. İnci Taneleri son bölüm tüm geçmişini doktor Elif'e anlatan Cihan yeni bir görüşme ayarlayabilmenin hesaplarını yapmaya başladı. Ailesiyle ilgili tüm gerçekleri öğrenme zamanı gelen Cihan, annesi Hande'yi kimin öldürdüğünü öğrenecek mi merak konusu oldu.

İNCİ TANELERİ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI: Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragman! İnci Taneleri 8 Bölüm Fragmanı Cihan Annesinin Katilini Öğrendi! - Resim : 1

İnci Taneleri 8. bölüm fragmanı Azem, Piraye'nin evinde öğretmenliğe devam etmek isterken Piraye'nin abisi Azem'den şüphelendi ve onu araştırmaya başladı. Cihan, annesinin katilinin babası olduğunu düşündüğü için Azem'le konuşmak istemezken gerçeklerin çok başka olduğunu anlayacağı zaman geldi çattı. Azem katilin kendisi olmadığını söyleyince Cihan, annesini kimin öldürdüğünü öğrenmeye çalıştı. İnci Taneleri 8. bölüm 14 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de..

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN