İnci Taneleri Aleyna Kimdir? Gözde Gürkan Kimdir, Kaç Yaşında? Gözde Gürkan Sevgilisi Kim? Gözde Gürkan Hangi Dizilerde Oynadı?

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde Aleyna fırtınası esmeye başladı. Güzel oyuncu Gözde Gürkan hayat verdiği İnci Taneleri Aleyna kimdir merak edildi. Sırat'ın sevgilisi olan Aleyna'nın hikayesi ekrana geldi. Peki, İnci Taneleri Aleyna kimdir? İşte yanıtı..

İnci Taneleri Aleyna Kimdir? Gözde Gürkan Kimdir, Kaç Yaşında? Gözde Gürkan Sevgilisi Kim? Gözde Gürkan Hangi Dizilerde Oynadı?

Perşembe günlerinin sevilen yapımı İnci Taneleri izleyiciden tam not aldı. BKM imzalı İnci Taneleri yeni bölüm öncesi gözler Aleyna'ya çevrildi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde Aleyna rolüne hayat veren Gözde Gürkan kimdir merak edildi. Cihan'ın en büyük düşmanı haline gelen Siraç'ın en yakını olan Aleyna'nın hikayesi başladı. Peki, İnci Taneleri Aleyna kimdir? Gözde Gürkan kimdir, kaç yaşında? Gözde Gürkan sevgilisi kim? İşte merak edilen Gözde Gürkan oynadığı diziler..

İNCİ TANELERİ ALEYNA KİM?

Her hafta perşembe günleri yayına giren İnci Taneleri dizisinde Gözde Gürkan fırtınası esti. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin paylaştığı İnci Taneleri dizisinde hikayeye Aleyna karakteri girdi. İnci Taneleri son bölüm hem Sırat'ın hem de Reyyaz'ın sevgilisi olan Aleyna Cihan ile plan yaptı. Sırat'ın sevgilisi olan Aleyna'yı izleyiciler bir yandan da büyük patronla sevgili olduğunu gördü.

İnci Taneleri Aleyna Kimdir? Gözde Gürkan Kimdir, Kaç Yaşında? Gözde Gürkan Sevgilisi Kim? Gözde Gürkan Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

GÖZDE GÜRKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

10 Eylül 1989 yılında dünyaya gelen Gözde Gürkan Bursa doğumlu. Aslen Malatyalı olan Gözde Gürkan, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. İlk televizyon deneyimini Kara Sevda isimli diziyle yaşayan güzel oyuncu Başak burcu. Gözde Gürkan boyu 1.67 cm ve 48 kg ağırlığında.

GÖZDE GÜRKAN OYNADIĞI DİZİLER

Emanet (Begüm 2020)

Darısı Başımıza (Derya 2018)

Adını Sen Koy (Mehtap 2016-2018)

Kara Sevda (2015)

GÖZDE GÜRKAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN