Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri Azem Yücedağ Kimdir? Yılmaz Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yılmaz Erdoğan Evli Mi? Yılmaz Erdoğan Dizi ve Filmleri

Büyük bir merakla beklenen İnci Taneleri dizisinde Azem Yücedağ karakterine bürünen Yılmaz Erdoğan araştırmaları başladı. 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem Yücedağ kim merak edildi. Peki, İnci Taneleri Azem Yücedağ kimdir? Yılmaz Erdoğan kimdir? İşte yanıtı..

Büyük bir merakla beklenen

Yılmaz Erdoğan yeni dizi start aldı. Kanal D yeni sezon dizilerinden olan İnci Taneleri ilk bölüm zamanı geldi. 25 Ocak Perşembe günü yayına giren Yılmaz Erdoğan yeni dizisi İnci Taneleri araştırmaları başladı. Bir yandan yeni diziyi merak eden vatandaşlar bir yandan da Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem Yücedağ karakterine odaklandı. Kendisi gibi öğretmen olan eşi Hande Yücedağ’ı öldürmesiyle başlayan İnci Taneleri ilk bölüm herkesin dikkatini çekti. Pavyon sahneleriyle milyonların gündemine giren İnci Taneleri Azem nasıl bir karakter merak edildi. Peki, İnci Taneleri Azem Yücedağ kimdir? Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Yılmaz Erdoğan evli mi? İşte merak edilen soruların yanıtı..

İNCİ TANELERİ AZEM KİMDİR?

25 Ocak Perşembe gününün gelişiyle İnci Taneleri dizisi start aldı. Ekranın en merak edilen yapımı olan İnci Taneleri dizisinde başrol Azem Yücedağ rolüne deneyimli oyuncu Yılmaz Erdoğan hayat verdi. İnci Taneleri dizisinde Azem Yücedağ kendisi gibi öğretmen olan karısı Hande’yi öldürmekle suçlandı. Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan aşağı değişti. Dört duvar arasında yıllar geçiren Azem hapishaneden çıktığında çocuklarını bulup onlarla beraber yaşamak istedi. İnci Taneleri Azem hayatı pavyon dansçısı Dilber ile tanışınca başka yollara savruldu.

YILMAZ ERDOĞAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

4 Kasım 1967 Hakkari doğumlu olan Yılmaz Erdoğan oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı ve şairdir. Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu, Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü sahibi olan Yılmaz Erdoğan ilk kez 1988 yılında Olacak O Kadar adlı televizyon komedi programının senaryo yazarı oldu. 1993 yılında kendi yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı Bir Demet Tiyatro isimli televizyon dizisi ile ünlendi. 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalan Yılmaz Erdoğan 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kızı oldu. 2006-2018 yılları arasında kendisi gibi oyuncu olan Belçim Bilgin ile evlenen Yılmaz Erdoğan’ın Rodin Erdoğan isimli bir oğlu var. Gülben Ergen’in eski kocası Mustafa Erdoğan’ın abisi olan Yılmaz Erdoğan yeni dizisi İnci Taneleri başladı.

YILMAZ ERDOĞAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN