İnci Taneleri Azem'in Gerçek Dilber'i Ortaya Çıktı! Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Aşkı Olay İtiraf Geldi! Manken Cansu Taşkın Kimdir, Kaç Yaşında?

İnci Taneleri dizisiyle odak noktası olan Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın merak konusu oldu. Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın bomba açıklama geldi. Büyük aşk itirafı geldi. Peki, Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında? İşte Cansu Taşkın Instagram hesabı..

İnci Taneleri Azem'in Gerçek Dilber'i Ortaya Çıktı! Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Aşkı Olay İtiraf Geldi! Manken Cansu Taşkın Kimdir, Kaç Yaşında?

Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri dizisine hayat veren Yılmaz Erdoğan son günlerin odak noktası oldu. Perşembe günleri yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem Yücedağ rolüne bürünen Yılmaz Erdoğan aşka geldi. Belçim Bilgin ile evliliğini noktalayan Yılmaz Erdoğan yeni aşka yelken açtı. 2 yıldır manken Cansu Taşkın ile birlikte olduğu konuşulan Yılmaz Erdoğan flaş açıklama geldi. Yılmaz Erdoğan sevgilisi manken Cansu Taşkın büyük aşka onay verdi. Peki, Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Cansu Taşkın Instagram hesabı..

İnci Taneleri Azem'in Gerçek Dilber'i Ortaya Çıktı! Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Aşkı Olay İtiraf Geldi! Manken Cansu Taşkın Kimdir, Kaç Yaşında? - Resim : 1

YILMAZ ERDOĞAN SEVGİLİSİ CANSU TAŞKIN

Manken Cansu Taşkın konuk olduğu bir YouTube programında "Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığın haberleri doğru mu?" sorusuna yanıt verdi. Son dönemin odak noktası olan Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın ilişkisi resmen açıklandı. Sonunda itiraf eden Cansu Taşkın, "Gerçek... Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet haberler doğru, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık, arkadaşlar bu çok normal değil mi? Benim için çok değerli bir insan" dedi.

MANKEN CANSU TAŞKIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cansu Taşkın besteci Metin Özülkü’nün yeğenidir. 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başlayan Cansu Taşkın, ilk yarışma deneyimini 17 yaşındayken yaşadı. Dünya modellik yarışmasına katılan Cansu Taşkın 4. oldu. Birçok modacı ile çalışan Cansu Taşkın, “Modelliğe İtalya’nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim” dedi. Türkiye’de birçok defileye çıkan Cansu Taşkın TV dizilerinde oynadı.

İnci Taneleri Azem'in Gerçek Dilber'i Ortaya Çıktı! Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Aşkı Olay İtiraf Geldi! Manken Cansu Taşkın Kimdir, Kaç Yaşında? - Resim : 2

CANSU TAŞKIN OYNADIĞI DİZİLER

2016 - Cennet Yolu

2015 - Bambaşka

2013 - Qüfür (Fatma)

2010 - Fatmagül'ün Suçu Ne?

CANSU TAŞKIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN