İnci Taneleri Dilber Sevdalılarını Üzen Haber Geldi: Yılmaz Erdoğan Senaryodan Çıkardı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Bu Akşam Son Kez..

Yılmaz Erdoğan'ın sevilen yapımı İnci Taneleri yeni bölüm öncesi bomba patladı. Milyonlarca izleyici perşembe günlerini iple çekti. 7 Mart Perşembe akşamı 7. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisinden izleyiciyi üzen karar geldi. Maalesef bu son bölüm..

İnci Taneleri Dilber Sevdalılarını Üzen Haber Geldi: Yılmaz Erdoğan Senaryodan Çıkardı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Bu Akşam Son Kez..

Kanal D perşembe dizileri arasında yer alan İnci Taneleri milyonları ekran başına çiviledi. Kendi halinde bir edebiyat öğretmeniyken eşi Hande'yi öldürdüğünü kabul eden Azem Yücedağ cezaevine girdi. 10 yıllık cezanın ardından İstanbul'a dönen Azem'in hayatı pavyon dansçısı Dilber ile tanışınca tepetaklak oldu. Perşembe günlerinin sevilen yapımı İnci Taneleri yeni bölüm öncesi bomba patladı. 7 Mart Perşembe akşamı 7. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri yeni bölümde izleyiciyi üzen karar geldi. Yılmaz Erdoğan kararı verdi. Bir ay boyunca yok..

İnci Taneleri Dilber Sevdalılarını Üzen Haber Geldi: Yılmaz Erdoğan Senaryodan Çıkardı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Bu Akşam Son Kez.. - Resim : 1

İNCİ TANELERİ DİLBER DANSI RAMAZAN KARARI

İnci Taneleri izleyicilerinin çok sevdiği Dilber sahnelerine Ramazan ayı boyunca ara verme kararı geldi. 7 Mart Perşembe günü ekrana gelecek olan İnci Taneleri 7. bölümde Dilber'in mest eden pavyon dansı son kez ekrana gelecek. Mübarek Ramazan ayı boyunca İnci Taneleri senaryosuna pavyon dansı sahnelerini koymayacak olan Yılmaz Erdoğan, Ramazan ayının bitimiyle Dilber dansını tekrar senaryoya dahil edecek. İnci Taneleri 7. bölümde Dilber ödediği bedeller için isyan ederken onun en büyük destekçisi Azem olacak.

İnci Taneleri Dilber Sevdalılarını Üzen Haber Geldi: Yılmaz Erdoğan Senaryodan Çıkardı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Bu Akşam Son Kez.. - Resim : 2

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM

İnci Taneleri 7. bölüm bekleyen izleyiciler için özet geldi. 7 Mart Perşembe akşamı saat 20.00 olduğunda yayına girecek olan İnci Taneleri yeni bölümde Zahir ile Azem hesaplaşması ekrana gelecek. Dilber'i hastanelik eden Zahir'den intikamı Azem Yücedağ alacak. Yaşadığı bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışan Dilber'e destek olan Azem, Zahir'in peşine düştü. Dilber ödediği bedeller için isyan ederken eskisi gibi mutlu olmayı başarabilecek mi merak edildi. İnci Taneleri 7. bölüm Cihan mahalledeki gencecik insanları hayattan koparan zehir tüccarlarına büyük bir ders vermeyi amaçladı.