Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri Hilmi kimdir? İnci Taneleri’nin Hilmi’si Kubilay Aka kimdir, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve birçok ünlü ismin yer aldığı İnci Taneleri dizisi, heyecanla beklenen ilk bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Dizinin başrollerinden birini üstlenen Kubilay Aka, Hilmi karakteriyle dikkat çekiyor. Peki, İnci Taneleri’nin Hilmi’si Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında?

1995 yılında dünyaya gelen Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Havaalanı Yönetim bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak havaalanında çalışmaya başlamış, bu süreçte menajeri Ufuk Ergin ile tanışmış ve oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Oyunculuk yeteneği ve karizmatik duruşuyla dikkat çeken Kubilay Aka, 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayımlanan “Vatanım Sensin” dizisinde Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Bu projeden sonra dizi ve filmlerdeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Aka, 2018 yılında “Aşk Bu Mu?” filminde Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşmıştır.

Ayrıca, “Çukur” dizisinde 4 sezon boyunca Celasun karakterini, “Aşk 101” dizisinde Kerem karakterini, “Cam Tavanlar” dizisinde Bensu Soral ile başrolü paylaşarak dikkat çekmiştir. 2022 yılında ise “Oğlum” dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkmıştır.

Kubilay Aka’nın başarılı kariyeri, genç yaşına rağmen birçok önemli projede yer alması ve performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmasıyla sürmektedir.