İnci Taneleri Kamuran Kim? Deniz Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Deniz Erdoğan Hangi Dizilerde Oynadı?

İnci Taneleri pavyon sahnelerinde görünen Kamuran karakteri araştırılmaya başladı. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisi oyuncuları arasında yer alan Kamuran karakterini Deniz Erdoğan canlandırıyor. Peki, İnci Taneleri Kamuran kim? Deniz Erdoğan kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

İnci Taneleri Kamuran Kim? Deniz Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Deniz Erdoğan Hangi Dizilerde Oynadı?

Her hafta perşembe günleri yayınlanan İnci Taneleri dizisinde tüm gözler Kamuran karakterine çevrildi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde müzikhol sahnelerini izleyenler Kamuran hikayesine odaklandı. 30 Mayıs Perşembe günü sezon finali yapan İnci Taneleri dizisinde tırnak bakımı için dükkan açmak isteyen Yıldız ve Dilber Kamuran'dan borç para aldı ancak Zerre paraları alıp ortadan kayboldu. Peki, İnci Taneleri Kamuran kim? Deniz Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Erdoğan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen İnci Taneleri Kamuran hikayesi..

İNCİ TANELERİ KAMURAN KİM?

Perşembe günleri ekrana gelen İnci Taneleri dizisinde Kamuran rolünü ünlü oyuncu Deniz Erdoğan canlandırıyor. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde Kamuran, Dilber ve Yıldız'ın çalıştığı müzikholün patronu.

İnci Taneleri Kamuran Kim? Deniz Erdoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Deniz Erdoğan Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

DENİZ ERDOĞAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1972 Hakkari doğumlu olan Deniz Erdoğan ilkokul yıllarında Çankırı'da düzenlenen amatör ses yarışmasında birinci oldu. Okulda düzenlenen müzik ve folklor faaliyetlerinde bağlama çalıp solistlik yapan Deniz Erdoğan dizi sektörüne girdi. İlk amatör müzik grubunu Antalya'da kuran Deniz Erdoğan ilk konserini Antalya Yat Limanı'nda verdi. Yılmaz Erdoğan ve Yıldız Tilbe başta olmak üzere birçok isimle çalışan Deniz Erdoğan Vizontele, Organize İşler ve Çok Filim Hareketler Bunlar gibi yapımlarda oynadı. Müzisyen ve oyuncu olan Deniz Erdoğan İnci Taneleri dizisinde oynuyor.

Kaynak: Şermin Temur