Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri rekor üstüne rekor kırdı! Reytingleri sildi süpürdü… Oyunculara tam destek!

Perşembe akşamları yeni bölümleri ile izleyicilerinin karşılarına çıkan İnci Taneleri, son bölümü ile bir kez daha olay yarattı. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan yeni dizinin yeni bölümü, sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte diziye dair son gelişmeler…

Perşembe akşamları yeni bölümleri

Yeni dizilerin peş peşe yayınlanmaya başlandığı şu günlerde kanallar arası rekabet de kızıştı. Yeni projelerinin devamlılığını sağlayabilmek adına izleyicilerin dikkatlerini çekmeye çalışan kanal yönetimleri ilgili projelerin tanıtım videoları ile olay yaratırlarken bu sürecin kazananlarından biri de Kanal D oldu.

Bir süre önce tanıtım videoları ile gündeme gelen özellikle de Hazar Ergüçlü’nün pavyonda dans ettiği sahne ile günlerce sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alan İnci Taneleri, sosyal medyanın gündeminden düşmemeye başladı. Her bölümü ile olay yaratan yeni dizi, son olarak perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile adından söz ettirdi. Dizinin yeni bölümü bir kez daha reytingleri sildi süpürdü.

ZİRVEYİ ELE GEÇİRDİ

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri, son dönemlerin en çok konuşulan dizi projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Azem Yücadağ’ın hikayesinin anlatıldığı, Hazar Ergüçlü’nün Dilber karakterine hayat verdiği dizinin her bölümü büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Son olarak perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri, üçüncü bölümünde de en çok izlenen programlar arasında yer almayı başardı. Açıklanan reytinglere göre dizi bir kez daha çift haneleri izlenme oranına erişti.

O GELİŞME HEYECANLANDIRDI

BKM’nin imzasını taşıyan İnci Taneleri, yalnızca etkileyici konusu ile değil güçlü oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra; Kubilay Aka, Selma Ergeç, Yasemin Baştan ve Güven Kıraç gibi başarılı oyuncuların da rol aldıkları dizi, fırtınalar estiriyor.

Dizinin duygu yüklü 3’üncü bölümünde Dilber’in bir oğlunun olduğu açığa çıkarken Azem de uzun süredir izini sürdüğü çocuklarından birine ulaştı. Kubilay Aka’nın canlandırdığı Cihan karakterinin Azem’in oğlu olduğunu öğrenen izleyiciler, adeta şok geçirdi. İnci Taneleri’nin yeni bölümünde Azem ile Cihan’ın karşı karşıya gelip gelmeyecekleri merak ediliyor.