Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı Geldi: Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen İnci Taneleri dizisinde sonun başlangıcı yapıldı. Elinde İnci Taneleri kitabıyla bir kez daha cezaevinde olan Azem Yücedağ için kara günler bir kez daha başladı. İnci Taneleri yeni sezon ne zaman? İşte yanıtı..

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı

Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri yeni sezon beklenmeye başladı. Her hafta perşembe günleri yeni bölümleri yayınlanan İnci Taneleri dizisinde sezon finali ardından yeni bölüm için geri sayım başladı. Milyonlarca izleyici sevilen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını sorgulamaya başladı. Merakla beklenen İnci Taneleri yeni sezon tarihi açıklandı. Peki, İnci Taneleri yeni sezon ne zaman? İşte İnci Taneleri yeni bölüm tanıtımı..

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi ünlü oyuncuların kadrosunu oluşturduğu İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayına girdi. Perşembe akşamları ekrana gelen Yılmaz Erdoğan yapımı İnci Taneleri dizisi 10 Ekim Perşembe günü saat 20.00 olduğunda yeni sezonuyla ekrana gelecek. Azem Yücedağ’ın bir kez daha demir parmaklıklar ardına gireceği İnci Taneleri yeni bölüm Dilber ve Piraye arasındaki uçurum daha da netleşecek. İşte İnci Taneleri yeni sezon fragmanı..