İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan Fragman 3 GELDİ! İnci Taneleri İlk Bölüm Ne Zaman? İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Hangi Gün?

İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan dizisi bekleyen izleyicilere yeni tanıtım geldi. Kanal D ekranında yayınlanacak olan İnci Taneleri pavyon sahneleri olay oldu. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri ilk bölüm ne zaman merak edildi. İnci Taneleri 3. fragman yayına girdi. Peki, İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri ilk bölüm ne zaman? İşte İnci Taneleri fragman 3..

Kanal D yeni sezon dizilerinden olan İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan beklenmeye başladı. Azem Yücedağ'ın kendisi gibi öğretmen olan eşi Hande Yücedağ'ı öldürmesiyle başlayan İnci Taneleri konusu dikkat çekti. İnci Taneleri pavyon sahnesi olay oldu. İnci Taneleri hangi gün merak eden izleyicilere son durum mesajı geldi. Milyonlarca izleyicinin art arda dinlediği İnci Taneleri Dilber şarkısı popüler hale geldi. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün Dilber rolüne bürüp pavyonda oynadığı sahne olay oldu. Büyük merakla beklenen İnci Taneleri ne zaman başlayacak araştırılmaya başladı. Yılmaz Erdoğan dizi geri sayım başladı. İnci Taneleri dizi oyuncuları ilk bölümde yerini aldı. Peki, İnci Taneleri konusu ne? İnci Taneleri ilk bölüm ne zaman? İşte İnci Taneleri fragman 3 ekranı..

İNCİ TANELERİ KONUSU

İnci Taneleri konusu dikkat çekti. Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişti. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı var. O da çocuklarını bulup onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey var ki o da zaman. Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçti. Artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurdular.

İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan Fragman 3 GELDİ! İnci Taneleri İlk Bölüm Ne Zaman? İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Hangi Gün? - Resim : 1

İNCİ TANELERİ DİZİ OYUNCULARI

İnci Taneleri dizi oyuncuları arasında Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler var.

İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan Fragman 3 GELDİ! İnci Taneleri İlk Bölüm Ne Zaman? İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Hangi Gün? - Resim : 2

İNCİ TANELERİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan yeni dizi İnci Taneleri başlamasına kısa süre kaldı. 2024 yılında yayına girecek yapımlar arasında yerini alan İnci Taneleri fragmanları olay oldu. Kanal D ekranında yayınlanacak olan İnci Taneleri dizisi için perşembe günü seçildi. BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisi 1. bölüm 3. fragman yayınlandı. Milyonların büyük bir merakla beklediği İnci Taneleri ilk bölüm tarihi 25 Ocak oldu. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ karakterine büründüğü İnci Taneleri dizisi 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında yer alacak.

İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan Fragman 3 GELDİ! İnci Taneleri İlk Bölüm Ne Zaman? İnci Taneleri Ne Zaman Başlayacak? İnci Taneleri Hangi Gün? - Resim : 3

Benzer Videolar