Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ING Bank gözünü kararttı: Günde 215 TL ödeyene 90 bin TL’lik destek verilecek!

Milyonlarca kişinin nakit desteğine ihtiyaç duyduğu şu günlerde beklenen avantajlı kredi haberi ING Bank’tan geldi. Sektörün öncülerinden olan özel banka, ocak ayı ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İşte ayrıntılar…

Milyonlarca kişinin nakit desteğine

Pandemiden bu yana tüm önlemler alınmış olmasına, farklı uygulamalar hayata geçirilmiş olmasına rağmen arzu edilen seviyelere çekilemeyen enflasyon, gündelik hayatın ekonomik şartlarını baskılamaya devam ediyor. Enflasyonun yanında rekor seviyelere ulaşan kur farkı sebebi ile de günden güne pahalılaşan hizmetler ve ürünler sebebi ile de zor günler geçiren vatandaşlar, darbe alan bütçelerini hızlıca toparlayabilmek adına özellikle kredi kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyorlar.

Merkez Bankası’nın yüksek enflasyon ile mücadele kapsamında arka arkaya almış olduğu faiz artırımı kararlarına bağlı olarak yükselen kredi faizleri, darda olan birçok vatandaşı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bütçelerini toparlayabilmek adına hangi bankanın daha avantajlı şartlar çerçevesinde kredi hizmeti sunduğunu merak eden tüketicilerin arayışları devam ederken yüzleri güldüren haber ING Bank’tan geldi. Özel bankacılık sektörünün bilindik isimlerinden olan ING Bank, ocak ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını aktardı. Peki, ING Bank’ın ihtiyaç kredisinde aylık taksit tutarı ne kadar? ING Bank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasına kimler, nasıl başvuru yapabilirler? İşte detaylar…

ING BANK OCAK AYI İHTİYAÇ KREDİSİ HESABI

Her ay olduğu gibi yeni yılın ilk ayında da tüketiciler için birbirinden farklı kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen ING Bank, son olarak ihtiyaç kredisi ürünü ile dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu ürününe 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşların başvuru yapabileceklerini belirten banka, başvuru sürecinde kredi notunun dikkate alınacağını da bildirdi.

Başlangıç faizini yüzde 3,49, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirlediği ihtiyaç kredisi ürünü için ayrıca bir maliyet tablosu da düzenleyen banka, taksit hesabını şu şekilde yaptı:

  • Kredi tutarı: 90 bin TL
  • Faiz oran: Yüzde 3,79
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 6 bin 476 TL

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

ING Bank’ın ocak ayı ihtiyaç kredisi ürününe bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.