Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ING Bank’tan nefes aldıracak kredi! 6934 TL’lik taksit karşılığında 90 bin TL’lik nefes alın… Detaylar belli oldu!

Merkez Bankası’nın ocak ayında da politika faizini artırmasının ardından bankaların ürünlerinde de faizler değişti. ‘Uygun faiz’ anlayışının tamamen değiştiği şu günlerde piyasanın en avantajlısı duyuruldu. İşte ING Bank’ın yüzleri güldüren yeni kredi kampanyasına dair ayrıntılar…

Merkez Bankası’nın ocak ayında

Yüksek enflasyon ile mücadele kapsamında bir süredir faiz artırımları kararlarının altlarına imza atan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, son olarak geçtiğimiz hafta yeni bir açıklamada bulundu. Mevcut durumu göz önünde bulundurarak bir kez daha politika faizini artırma kararı veren Merkez Bankası, 250 baz puanlık artış ile politika faizini yüzde 45 olarak bildirdi. Yetkililerin bu açıklamasının ardından bankalarda faiz oranları da güncellendi.

Merkez Bankası’nın politika faizi kararını açıklamasının ardından gözler bankalara çevrildi. Politika faizine bağlı olarak yeniden hesaplanan kredi faizleri rekor seviyelere ulaşırken bu süreçte tüketiciler bütçelerine uygun hizmet vermeye devam eden bankaları yakın takip altına aldı. Yüzde 3’ün üzerine çıkan bankalara göre değişmek ile birlikte yüzde 5’i dahi aşan kredi faizleri kahrederken yüzleri bir nebze olsun güldüren haber ING’den geldi. Özel banka, güncel tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

ING BANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZİNİ GÜNCELLEDİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 45’e yükseltmesinin ardından her bankada olduğu gibi ING Bank’ta da kredi faizleri değişti. Hem yeni müşterilerinin hem de mevcut müşterilerinin kredi kampanyasından destek alabileceklerini belirten ING Bank, ihtiyaç kredisi başlangıç faizini yüzde 3,69 olarak bildirdi.

ING BANK TÜKETİCİ KREDİSİ TAKSİT HESABI GÜNCEL

ING Bank’ın yüzde 3,69 başlangıç faizi ve 36 ay vade ile duyurmuş olduğu tüketici kredisinin örnek maliyet tablosu şu şekilde:

  • Kredi tutarı: 90 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 3,69
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 6 bin 394 TL

ING Bank’ın tüketici kredisine, bankanın şubeleri, internet bankacılığı ekranı ve mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Başvuru değerlendirme aşamasında kredi notu göz önünde bulundurulmaktadır.