Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnsan gibi ayı görenleri şok etti!

Bir hayvanat bahçesinde çekilen ve kafaları karıştıran görüntü ABD ve İngiliz medyasında kısa sürede gündem haline geldi. Yerel basında çıkan haberlerde ise ayının duruş ve derisi nedeniyle insan benzediği belirtildi.

Bir hayvanat bahçesinde çekilen

Çin’de bir hayvanat bahçesinde çekilen ve kısa sürede dünya basınında en çok okunan haberler arasına giren gelişmede bir ayının görüntüsü yer aldı. Görüntülerde iki ayakları üzerinde ziyaretçilerden yemek isteyen ayı yer alırken birçok kişi ayının kostümlü bir insan olduğunu öne sürdü.

“İNSAN GİBİ”

Hangzhou Hayvanat Bahçesi’nde çekilen görüntülerle ilgili yönetim mizahi bir dille ayının ağzından yaptığı açıklamada ‘Bazı insanlar bir insan gibi durduğumu düşünüyor. Görünüşe göre beni pek iyi anlamıyorsun’ ifadesini kullandı. Yerel basında çıkan haberlerde ise ayının duruş ve derisi nedeniyle insan benzediği belirtildi.

“İNANILMAZ BİR GÜÇ”

AFP’de yer alan bilgilerde hayvanat bahçesindeki bekçilerin sözlerine yer verildi. Görevliler konuyla ilgili ‘Ayılar söz konusu olduğunda akla gelen ilk şey devasa bir figür ve inanılmaz bir güç. Ancak tüm türler aynı değil’ dedi. Güneş ayısı olarak bilinen türün insan sanılmasının en büyük etkeni ise ince bacaklarının yanı sıra bir de kürk kıvrımlarının olması. Hayvanat bahçesi sözcüsü ise 40 derece sıcaklıkta bir insanın o kostümle kısa sürede bayılacağını belirtti ve söz konusu iddiaları yalandı.