Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Instagram çöktü mü, sorun nedir? Bugün 24 Ekim Instagram sorun mu var? Instagram öne çıkanlar gözükmüyor! Instagram’da sorun mu var?

Bugün akşam saatlerinde Instagram’da

Bugün akşam saatlerinde Instagram’da yaşanan akış yenilememe sorunu, platform kullanıcılarını tedirgin etti. Pek çok kullanıcı, “Instagram çöktü mü? Instagram’da ne sorun var?” sorularını sormaya başladı. İşte yaşanan sorunlar ve detayları…

Instagram Neden Çöktü?

24 Ekim’de, özellikle akşam saatlerinde Instagram kullanıcıları, akışlarını yenileyemediklerini fark etti. Bazı kullanıcılar “Üzgünüz, bir sorun oluştu. Lütfen tekrar dene” hatasıyla karşılaştılar. Bu, platformda genel bir sorun olduğuna işaret ediyor. Günün saatine göre son 24 saat içinde gönderilen sorun raporları, bazı sorunların gün boyunca bildirilmesinin yaygın olduğunu gösteriyor.

Instagram’da Mesaj Gönderimi

Instagram Direct özelliği, kullanıcılara bir ya da birden fazla kişiye metin, fotoğraf veya video mesajı gönderme imkanı sunuyor. Mesajlarınızda akışınızda gördüğünüz gönderileri, kaybolan fotoğrafları ve videoları, Instagram profillerini paylaşabilirsiniz.

Mesaj göndermek için:

  • Akışınızın sağ üst köşesinde yer alan Direct ya da Messenger simgesine dokunun.
  • Mesajlaşmak istediğiniz kişiyi seçin ya da yeni bir mesaj başlatın.

Instagram’da Mesajları Nasıl Görüntüleyebilirsiniz?

Instagram Direct ile gelen mesajlar, Android ve iPhone için Instagram uygulaması ya da Android için Instagram Lite uygulaması üzerinden görüntülenebilir. Mesajlarınıza erişmek için:

  • Ana akışınızın sağ üst köşesindeki Direct ya da Messenger simgesine dokunun.
  • Görüntülemek istediğiniz konuşmayı seçin.

Instagram, yaşanan sorunların nedenini henüz açıklamadı. Kullanıcılar, sorunun çözülmesini ve Instagram’ın normal akışına dönmesini bekliyor. Bu tür teknik aksaklıkların zaman zaman meydana geldiğini unutmamak gerek. Umarız sorun kısa süre içerisinde çözümlenir.