INSTAGRAM SÜPER LİKE NASIL ATILIR? Süper Like Nedir? Instagram'da Süper Like Günde Kaç Kez Atılır?

Sosyal medya kullanıcılarının aramalarında yer alan Instagram süper like nasıl kullanılacağı sorgulandı. 19 Temmuz Cuma günü arama motorlarında süper like araştırması başladı. Beğenilerin daha fazla dikkat çektiği Instagram süper like kullanımı araştırıldı. Peki, Instagram Super Like nasıl atılır? İşte yanıtı..

INSTAGRAM SÜPER LİKE NASIL ATILIR? Süper Like Nedir? Instagram'da Süper Like Günde Kaç Kez Atılır?

Instagram süper like nasıl atılır merak eden kullanıcılar araştırmaları hızlandırdı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Instagram Super Like uygulaması günün gözdesi oldu. Instagram kullanıcılarına ekstra etkileşim sağlayan süper like kullanımı belli oldu. Instagram beğenilerini daha fazla ilgi çekici hale getiren süper like sistemi kullanımı araştırıldı. Peki, Instagram Super Like nedir? Instagram Super Like nasıl atılıyor? İşte merak edilen Instagram süper like kullanımı..

INSTAGRAM SÜPER LİKE NASIL ATILIR?

Kullanıcıların merakla beklediği Instagram Super Like özelliği henüz resmi olarak tanıtılmadı. Platformun kullanıcılarına özel Super Like uygulaması için uygulamayı adın. Beğenmek istediğiniz içeriği bulup Super Like vermek istediğiniz fotoğraf ya da videoyu bulun. Normal bir beğenide sadece bir kez tıklamanız yeterli ancak Super Like vermek için beğeni yani kalp ikonuna uzun basın. Uzun bastığınızda farklı beğeni seçeneklerinin veya özel bir Super Like seçeneğinin ortaya çıktığını göreceksiniz. Super Like seçtikten sonra işlem tamamlanacak ve içeriğin sahibi özel beğeniyi görecek.

Kaynak: Şermin Temur