İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı

İzmit Mimar Sinan üst geçidinin korkuluklarına çıkan bir kişi intihar teşebbüsünde bulunurken polis ekipleri ikna şahı ikna etmeye çalışıyor. İntihar girişimi nedeniyle D-100 karayolunun Ankara yönü trafiğe kapandı.

İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı

Alınan bilgiye göre İzmit Karabaş Mahallesinde bulunan Mimar Sinan üst geçidinin korkuluklarına çıkan bir şahsı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri D-100 karayolunun Ankara yönünü trafiğe kapatırken itfaiye ekipleri ise intihara teşebbüs eden kişinin altında şişme mşnde açtı. Polis ekiplerince ikna edilen kişi ambulansla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. D-100 karayolunda aksayan ulaşım bir süre sonra yeniden verildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 1

İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 2 İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 3 İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 4 İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 5 İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 6 İntihar için köprüye çıktı yol trafiğe kapatıldı - Resim : 7

Kaynak: HABER MERKEZİ