İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024: MEB Bursluluk Sınavı Açıklandı Mı? İOKBS Bursluluk Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?

İOKBS Bursululuk sınavı sonuçları için gözler MEB açıklamasına çevrildi. 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerinin beklediği MEB bursluluk sınavı açıklandı mı araştırıldı. 21 Nisan Pazar günü yapılan İOKBS sonuçları için tarih verildi. Peki, bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? İşte meb.gov.tr bursluluk sınavı sonuçları 2024..

İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024: MEB Bursluluk Sınavı Açıklandı Mı? İOKBS Bursluluk Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?

meb.gov.tr bursluluk sınavı sonuçları 2024 sorgulamaları hızlandı. Her yıl yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) bu yıl 21 Nisan Pazar günü yapıldı. 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı İOKBS sınavı tamamlanmasıyla gözler sonuç ekranına çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı İOKBS sonuç açıklaması geldi. Peki, MEB bursluluk sınavı açıklandı mı?İOKBS bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen bursluluk sınavı 2024 sonuçları sorgulama ekranı..

İOKBS BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İOKBS 5 sınıf bursluluk sınavı sonuçları 17 Mayıs Cuma günü erişime açılacak. www.meb.gov.tr adresi üzerinden adayların bilgisine sunulacak olan İOKBS sınav sonuçları saat 10.00 olduğunda erişime açılacak. 21 Nisan'da tamamlanan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sınav sonuçlarına TC kimlik numarası, Doğum Tarihi (gün, ay, yıl) girdikten sonra ekran üzerinde yer alan güvenlik kodunu girerek ulaşabilirsiniz.

İOKBS BURSLULUK SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

İOKBS BURSLULUK SINAV SONUCU İTİRAZ

Bursluluk sınav sonucu itiraz sonuçların açıklandıktan sonra 5 gün içinde yapılıyor. İOKBS bursluluk sınav sonucu itiraz ÖDSGM http://odsgm.meb.gov.tr sitesinde yer alan e-itiraz bölümünden elektronik olarak veya yazılı olarak yapılıyor. İOKBS sonuçları itiraz başvuru ücreti 30 TL olarak işlem yapılıyor. İtiraz başvurusu ödemeleri T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. şubelerinden yapılıyor. Yazılı itirazlarda ücreti yatırdıktan sonra başvuru belgesiyle banka dekontunu ÖDSGM adresine göndermeniz gerekiyor.