Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İpek Tuzcuoğlu’ndan “yüzde 95’i boşanır” Sosyal Medyada Tartışma Yaratan Sözler

İpek Tuzcuoğlu’nun Boşanamayan Kadınlar Üzerine Çarpıcı Açıklamaları Sosyal Medyada Gündem Oldu

İpek Tuzcuoğlu'nun Boşanamayan Kadınlar

İpek Tuzcuoğlu, ‘Asmalı Konak’ dizisindeki Dicle rolüyle tanındıktan sonra, ‘Büyü’, ‘Dürüye’nin Güğümleri’ ve ‘Safir’ gibi yapımlarda da yer aldı. 52 yaşındaki oyuncu, Aslı Şafak’ın programına katıldı ve boşanamayan kadınlar hakkındaki görüşlerini paylaştı. Bu konuşmalar kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. “Kadınlara ekonomik özgürlüğünü sağlasanız, Türkiye’deki kadınların yüzde 95’i boşanır” diyen Tuzcuoğlu’nun bu ifadesi sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı.

Tuzcuoğlu, mutsuz evliliklerin sona erdirilememesinin en büyük nedenlerinden birinin ekonomik bağımsızlık eksikliği olduğunu belirtti. “Kadınlar ekonomik güce sahip olmadıkları için evli kalmak zorunda kalıyor. Çoğu insan çok mutsuz. 20-30 yıllık evliliklerde bile bu mutsuzluk görülüyor ve birçok insanın sevgilisi var.”

“Kimse konfor alanını kaybetmek istemiyor. ‘Eşim ve çocuklarım olsun, ama orada da sevgilim olsun’ diyorlar. Eğer mutsuzsanız, ayrılmalısınız. Hayat bir kere yaşanıyor ve mutsuzluk içinde bir yaşam sürmektense, konforunuz bozulsa bile ayrılmak daha iyidir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Taraftarların beklediği Adanaspor vs Ankara
Sıradaki Haber Adanaspor Keçiörengücü maçı canlı izle full HD! TRT Spor Adanaspor Ankara Keçiörengücü bedava izle! Adana Keçiören maçı kesintisiz izle