Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi: “Benim için dua edin”

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile sınırda gerçekleştirilen bir baraj açılışından dönüşte helikopteri düşen Reisi’nin sosyal medya hesabı üzerinden “Benim için dua edin” şeklinde bir paylaşım yapıldı.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi,

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ı taşıyan helikopter, Doğu Azerbaycan’da şiddetli rüzgar ve sis nedeniyle düştü. Reisi, kazadan önce ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile baraj açılışındaydı. Kazanın dönüş yolunda olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana geldiği kaydedildi. Arama kurtarma ekipleri, yoğun sisin olduğu bölgeye sevk edildi.

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'den 'Benim için dua edin' paylaşımı

“BENİM İÇİN DUA EDİN”

İçinde İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan’ın da yer aldığı helikopteri arama çalışmaları sürerken, İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin Instagram hesabından “Benim için dua edin” paylaşımı yapıldı. İran’ın başkenti Tahran’daki Veli-yi Asr Meydanı’nda toplanan halk ise, helikopter kazası geçiren ve henüz kendisinden haber alınamayan Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki yetkililer için dua etti.

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'den 'Benim için dua edin' paylaşımı