Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İran Meclisi saldırıyı kutladı

Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, oturumda gerçekleştirdiği konuşmasında ABD’ye “Köpeğin tasmasını sıkı tut” uyarısı yaptı.

 Meclis Başkanı Muhammed

İran İslami Şura Meclisi’nin bugünkü açık oturumunda, İran’ın İsrail’e gerçekleştirdiği füze saldırısı kutlandı. Mecliste “Kahrolsun İsrail”, “Kahrolsun ABD” ve “Devrim Muhafızları’na teşekkürler” sloganları atıldı. Oturumda konuşan Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, “Dün gece tüm güçlerini hava saldırıları ve terörist operasyonlardan alan zalim ve savaş yanlıları korkudan titrerken, Müslüman milletler ve dünyanın özgürlük savunucuları umut ve sevinçle doldu” dedi.

DELİLİKLERE HAZIRIZ

Galibaf, “Varlığını tehdit altında gören bir rejim, geçmiş hatalarını tekrarlayıp İran’a saldırmayı düşünebilir. Ancak muhtemel bir deliliğe karşı hazırlandığımızı ve beklenmedik bir plan yaptığımızı bilmeliler.

GALİBAF UYARIDA BULUNDU

Muhtemel saldırılara karşı vereceğimiz yanıt farklı olacak ve böyle bir durumda rejim, varlığını daha hızlı sona erdirecektir” ifadelerini kullandı. ABD’ye uyarıda bulunan Galibaf, “Rejimin destekçisi ABD, köpeğin tasmasını sıkı tut. Böylece ne kendinize zarar verirsiniz ne de sahibinizin başını belaya sokarsınız” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rusya'nın son 24 saatteki saldırılarında
Sıradaki Haber Rusya’nın son 24 saatteki saldırılarında: 2 kişi öldü, biri Türk vatandaşı olmak 52 kişini yaralandı.