Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş Bankası ev sahibi yapacak! 600.000 TL için oranlar açıklandı… Duyan bankaya koştu!

İş Bankası, konut kredisi ile ev almak isteyenlere uygun bir seçenek sunuyor. 600.000 TL’lik kredi için faiz ve taksit detayları haberimizde.

İş Bankası, konut kredisi

Son dönemde ev satın almak bireyler için büyük önem taşıyor. Özellikle kiraların hızla artması insanları zor duruma düşürdü. Sürekli zorlaşan ekonomik iklim ve konut fiyatlarındaki durmak bilmeyen artış, bu hedefi giderek daha karmaşık hale getirdi. Bu arada fiyatlar yükselirken kredi almanın da daha zor hale geldiği bir dönemi yaşıyoruz. Böylesine zorlu bir ortamda İş Bankası yeni bir konut kredisi seçeneği sunarak vatandaşlara umut ışığı oluyor.

İş Bankasının 120 ay vadeli sürpriz kredisi herkesin dikkatini çekti! İşte 600 bin liralık bu kredi tutarı için faiz oranı ve ödeme tablosunun detayları…

EV ALMA YOLUNDA DEV DESTEK

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayali. Fakat ekonomik zorluklar ve konut fiyatlarındaki yükseliş bu hayali zorlaştırıyor. Kredi çekmek de kolay değil. Bu durumda İş Bankası, vatandaşlara yeni bir kredi imkanı veriyor.

Konut fiyatları artmaya devam ediyor. Nakit ödeme yaparak ev almak çok zor. Konut fiyatlarında düşüş beklenmiyor. Bu nedenle konut kredileri daha önemli hale geliyor. İş Bankası’nın yeni kredisi, finansal desteğe ihtiyacı olanlar için ilgi çekici.

İŞ BANKASI’NDAN GÜVENLİ VE UYGUN KREDİ

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyenlere çok sayıda kredi ürünü sunuyor. Bu ürünler, faiz, vade ve ödeme planı açısından farklılık gösteriyor. Tüketiciler, kendi bütçelerine uygun kredi seçebiliyorlar. İş Bankası, müşterilerine kredi seçiminde danışmanlık da veriyor.

İş Bankası’nın kredi ürünlerini kullananlar, ev sahibi olma yolunda emin adımlar atıyorlar. Güvenli bir alışveriş yapmak için ilk adımı atıyorlar.

600.000 TL KREDİ İÇİN MALİYET

İş Bankası’nın konut kredisi için geri ödeme maliyetleri belli oldu. Örnek olarak, 600.000 TL kredi çeken bir müşteri, 120 ay vade ile geri ödeyecek. Aylık taksit tutarı 18 bin 257,55 TL olacak. Kredinin faiz oranı ise yüzde 2,95 olacak.